Hai să vorbim despre sex! Întâlniri gratuite de dezvoltare personală pentru femei

1 62976 original jpg jpeg

Toată lumea vorbeşte despre sex. Toata lumea îl doreşte şi se află într-o neîncetată căutare de ocazii şi oportunităţi. Unii, în schimb, sunt de-a dreptul orbiţi şi, pentru ei, sexul devine un obiectiv în sine. Eşti invitată la o serie de întâlniri pe această temă, ca să aflăm, dar mai ales pentru a puncta, că sexul este ceva extraordinar, senzual şi aducător de foarte multă plăcere.

Aspectul pe care Dna. Psiholog Elena Radu vrea să pună accent acum,este că în toate "comunicările" pe acest subiect (reviste,filme,oameni care discută) sexul este prezentat ca fiind ceva extraordinar,senzual şi aducător de foarte multă plăcere.

“O mare parte din tinereţea mea i-am crezut şi eu pe cuvânt pe oamenii aceştia. Însa la un moment dat aveam să-mi dau seama că,adesea,chiar şi cei care vorbeau cel mai mult despre asta,ca şi cum totul e grozav,erau cei mai nefericiţi. Că sunt foarte multe persoane care se simt neîmplinite,nefericite,care experimentează extrem de multă frustrare sau care se confruntă cu tot felul de blocaje,frici sau prejudecăţi,care le împiedică să îşi atingă apogeul,din punct de vedere sexual.

Mai circulă zvonul prin comunitate că sexul vinde. Cred că tocmai de aceea vinde! Pentru că este ceva ce încă pentru mulţi este ca "fructul oprit". Pentru că încă mai există destule persoane care simt în forul lor interior că nu au atins stările cele mai înalte pe care le-ar putea experimenta într-o întâlnire sexuală.

Aşa că iniţiez aceste întâlniri prin care vă invit la o comunicare autentică pe acest aspect semnificativ al vieţilor noastre. Autenticitate care va aduce odată cu ea şi găsirea de soluţii care să ne aducă mai aproape de ceea ce suntem cu adevărat din punctul ăsta de vedere şi de acea împlinire pe care o căutăm.”

Aceste întâlniri se adresează:

-acelor femei care îşi doresc să facă o schimbare în viaţa lor şi care sunt dispuse să îşi asume responsabilitatea pentru asta

-acelor femei care se simt pregătite să se deschidă şi să îşi împărtăşească experienţele şi trăirile într-un cadru intim şi securizant;şi care simt desemenea că pot învăţa să îşi accepte propria individualitate,dar şi pe a celor din jur

-acelor femei care cred că pot învăţa din propriile experienţe,dar şi din ale altora.

“Nu am soluţii în 5 paşi şi nici reţete pentru că sunt de părere că fiecare este unic şi are propria sa cale,chiar dacă nu a mai fost bătătorită de alţii înainte. Şi nici nu intenţionez să terapeutiez pe nimeni,pentru că sunt de părere că nimeni nu vindecă pe nimeni,ci,mai degrabă,suntem doar nişte catalizatori unii în vieţile celorlaţi. Avem oameni în jurul nostru care ne sunt mesageri sau în a căror prezenţă sinceră creştem. Aşa că îmi doresc să creez acest spaţiu de siguranţă şi încredere,în care să vă deschideţi şi unde,prin împărtăşire,să vă găsiţi propriile răspunsuri şi soluţii.”

Când?

-prima întalnire se va desfăşura joi,4 iunie,orele 19.00-22.00.

Unde?

-Zona Doamna Ghica – locaţia exactă va fi comunicată pe mail persoanelor înscrise.

Cum te înscrii?

-trimite un mail pe adresa corinaelenaradu@gmail.com,în care să scrii câteva cuvinte despre motivaţia ta de a participa la acest grup

-având în vedere că întâlnirile sunt confidenţiale,înscrierea se face exclusiv pe mail. Înscrierile pe Facebook vor fi considerate doar o dorinţă de a promova evenimentul.

Contribuţia ta?Să fii prezentă şi deschisă!

Numar de locuri disponibile:6

*Evenimementul îl găseştiaici.