Insomnii, nopţi albe, tulburări de somn, răsuciri de pe o parte pe alta... tu ce faci în pat?

1 65895 original jpg jpeg

Ei bine, somnul este al doilea lucru bun pe care îl poţi face în pat. După citit, bineînţeles. Însă mulţi oameni se confruntă cu dificultăţi de adormire sau somn agitat mai ales după concediu, când urmează o perioadă aglomerată la serviciu şi nu numai – acumularea sarcinilor de la birou, pregătirea celor mici pentru începerea grădiniţei sau a şcolii, stresul de sfârşit de an etc.

Toate acestea provoacă adulţilor o stare de indispoziţie generală,oboseală,care se reflectă în programul de somn,iar seara apar problemele de relaxare şi  de adormire,cu treziri frecvente şi imposibilitatea de a adormi la loc sau trezirea dimineaţa devreme şi senzaţia de oboseală după o noapte de nesomn.

În plus,unele obiceiuri din rutina zilnică amplifică problemele de adormire. Toate băuturile cu conţinut de cafeină (cafeaua,băuturile cola) produc insomnie,la fel cum produsele rafinate din zahăr au  efect excitant asupra sistemului nervos. De asemenea,glutamatul monosodic  -substanţă regăsită în multe alimente din comerţ-afectează somnul,împreună cu supraalimentaţia,obiceiul de a mânca repede şi mâncărurile grase.

Somnul bun înseamnă sănătate,iar riscurile la care ne supunem atunci când nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat:pot apărea diabetul,fluctuaţii de greutate sau chiar probleme psihice.

Bazate exclusiv pe extracte naturale standardizate,atent selecţionate pentru a conferi un somn liniştit si odihnitor,produsele din gama Bien Dormir induc somnul în mod natural,oferindu-i organismului o stare de calm si relaxare. În plus,la trezire nu apare starea de somnolenţă reziduală specifică somnului indus de medicamentele de sinteză.

Bien Dormir Melatonină Forte,prin combinaţia de extract uscat de passiflora,muşeţel şi melatonină,contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi şi la atenuarea tulburărilor de somn la persoanele:care lucrează pe timp de noapte sau în condiţii de iluminare artificială,care schimbă fusul orar,care sunt suprasolicitate în urma unui efort fizic sau intelectual intens,cu oboseală cronică,datorată privării repetate de somn şi la persoanele vârstnice,la care secreţia fiziologică de melatonină este redusă.

Bien Dormir Valeriană Forte,prin conţinutul său de extract uscat de valeriană,passiflora,muşeţel,produce o stare de relaxare necesară instalării somnului,îmbunătăţeşte calitatea acestuia,asigurând funcţionarea organismului în condiţii optime.

Bien Dormir Valeriana Forte vine în sprijinul persoanelor care au:tulburări ale duratei şi calităţii somului,insomnii cauzate de stările de nelinişte,stres sau tensiune nervoasă.

Bien Dormir ! Pentru că somnul este un obicei sănătos.

 Informează-te pe www.biendormir.ro  sau facebook.com/LaboratoareleFiterman