Inspirație și idei pentru ținute la modă în 2023

Vara este cel mai potrivit moment în care să dai un refresh garderobei tale, să faci câteva achiziții noi și să te aliniezi trendurilor, pentru că - da - îți dorești să fii cât mai actuală și să fii admirată.

image

Moda se modifică parțial de la un sezon la altul, pentru că designerii știu că pentru orice persoană ar fi copleșitor să-și schimbe cu totul ținutele și accesoriile, dar în fiecare an apar câteva elemente noi, definitorii. Iată câteva idei pentru ținute la modă în 2023:

Bijuterii spectaculoase

Femeile iubesc bijuteriile, iar anul acesta, ele se poartă poate mai mult ca oricând. Se pune accent pe stil și calitate, pe bijuterii statement, pe pietre prețioase sau semiprețioase mari și colorate, pe coliere personalizate și brățări cu modele inedite. Dacă vrei să-ți împrospătezi colecția de bijuterii cu câteva achiziții foarte speciale, uită-te pe https://jewelry.ro la ultimele trenduri în materie de bijuterii. Orice femeie știe că o bijuterie aleasă cu atenție îi poate schimba complet aspectul. Așadar, o rochie care a fost la modă anul trecut poate fi actuală și anul acesta dacă porți coliere și brățări în trend.

Accesorii inedite

Anul acesta au revenit la modă gențile colorate, indiferent de mărime, care nu sunt neapărat asortate cu un element al outfitului. Deci, poți ieși foarte simplu în evidență și să fii la modă chiar și cu haine de anul trecut dacă îți completezi ținuta cu o geantă sau un rucsac într-o culoare puternică.

Ochelarii de soare sunt un alt element important care ne poate schimba lookul. În 2023 se poartă modele curajoase, în forme inedite, cu rame și chiar lentile colorate.

Culori îndrăznețe

În fiecare an, designerii stabilesc câteva tendințe ale sezonului prin culorile pe care le utilizează pentru colecțiile lor. Iar pentru anul acesta au fost promovate mai multe nuanțe, pentru toate gusturile, iar câteva dintre ele sunt foarte îndrăznețe. Spre exemplu, una dintre culorile anului 2023 în fashion este verdele lime - o nuanță foarte curajoasă, care îți poate schimba complet lookul. Deci, dacă îți iei un top verde lime, vei fi foarte la modă chiar și cu pantalonii de anul trecut. În 2023 sunt, de asemenea, la modă rozul, lila, galbenul, albastrul, dar și alte culori pe care le vei regăsi în blogul InStyle.

Materiale transparente

Materialele transparente au revenit și ele în trend. Dacă ești suficient de curajoasă și silueta îți permite, poți îmbrăca o ținută completă transparentă, bineînțeles, la un eveniment special. Dar poți purta elemente transparente și fără să lași nimic la vedere. Spre exemplu, poți pune peste un tricou clasic un top transparent, eventual în altă culoare, iar aspectul general se va schimba complet.

Piese maxi

Ultimele tendințe în moda anului 2023 au adus în prim-plan hainele maxi. Fustele și rochiile care ating încălțămintea sunt extrem de feminine și alungesc și subțiază silueta. Deci, poți ieși în evidență cu un astfel de element și să te simți, în același timp, foarte confortabil.

Foto: Unsplash