Loafers damă – pentru ce stil sunt cei mai potriviți? De ce sunt atât de populari?

Dacă sunteți adeptă a stilului vestimentar casual, smart casual, business sau chiar a stilului elegant ori formal, atunci aveți nevoie de o pereche de loafer damă.

image

Dintre toate opțiunile de pantofi casual, foarte multe femei aleg o pereche elegantă de loafers. În prezent, sunt foarte populari, însă trebuie menționat faptul că au intrat în lumea modei încă din anii șaptezeci, iar de atunci și până acum, au trecut prin tot felul de modificări. În continuare, vă puteți baza pe o pereche de loafers dacă jonglați mereu cu ținute casual, de birou, formale sau elegante. O pereche de loafers se va dovedi foarte versatilă, confortabilă și elegantă.

Loafers damă – la ce piese vestimentare pot fi purtați?

O pereche de loafer damă reprezintă încălțămintea de bază pentru femeile care abordează adesea o varietate de ținute vestimentare. Dacă la servici obișnuiți să purtați pantaloni de costum și sacouri, iar în timpul liber preferați confortul blugilor sau al pantalonilor chino, atunci o pereche de loafers va completa ideal aceste tipuri de ținute. Marele avantaj al acestor pantofi este acela că vă permit să purtați blugi, pantaloni, rochii și fuste, bucurându-vă de o eleganță relaxată care nu se demodează niciodată.

Puteți purta loafers atât la piese vestimentare casual, precum blugi și tricouri, dar și la pantaloni croiți, la rochii și fuste. Nu în ultimul rând, îi puteți purta la pantaloni scurți și la pantaloni culotte, bucurându-vă de fiecare dată de ținute elegante și pline de stil. Deși acești pantofi sunt adesea asociați cu ținutele casual, sunt de fapt foarte potriviți și pentru ținutele elegante sau feminine. 

image

Cum să purtați loafers vara aceasta?

O fustă midi cu croiala ampla are nevoie de o pereche de loafers. Astfel, ambele piese vor ieși în evidență, fără să se copleșească reciproc. Pentru partea superioară, puteți alege un top monocrom cu croiala cât mai strâmtă. O fustă din mătase poate fi purtată cu o pereche de loafers din piele naturală netedă. Pe măsură ce se apropie toamna, puteți îndrăzni să asortați diferite texturi, cum ar fi o fustă din piele și o pereche de loafers din piele întoarsă. În acele zile în care vă doriți confort superior și libertate de mișcare, puteți alege blugii preferați, o cămașă cu croială lejeră și o pereche de loafers.

Ținuta aceasta funcționează pentru o varietate de ocazii, inclusiv servici, cumpărături, întâlniri cu prietenii sau drumuri scurte pe care trebuie să le faceți pentru a vă finaliza lista cu sarcini. Dacă vă doriți o ținută clasică, ideală pentru o ieșire alături de prietene sau pentru o masă cu familia, optați pentru o fustă midi cu croială evazată, un top drept și o pereche de loafers din piele întoarsă. O eșarfă prinsă în păr va spori eleganța și feminitatea ținutei. Puteți purta loafers și la rochiile midi sau lungi tip cămașă, cu un cordon în talie. Pentru a obține o ținută mai feminină, optați pentru o pereche de loafers în nuanțe deschise, precum bej, crem sau ivory.

image

Îi veți putea purta la o varietate de piese vestimentare. Nu vă feriți să îi asociați cu rochii cu imprimeu și bijuterii atrăgătoare, pentru a vă spori feminitatea și eleganța. În schimb, dacă doriți să arătați profesionist la servici sau la o întâlnire importantă, optați pentru loafers în nuanțe discrete de bej, camel sau maro și pentru rochii cu croiala dreaptă în culori închise, precum gri, negru sau bleumarin. Iar dacă preferați ținutele casual, scoateți din garderobă rochia preferată din denim și un top negru, care funcționează grozav cu o pereche de loafers. 

Pur și simplu, acești pantofi adaugă o notă de rafinament oricărei ținute. Dacă vă doriți confort, libertate de mișcare, dar și să îi impresionați pe cei din jur cu ținute sofisticate, atunci optați pentru o pereche de loafers versatili și eleganți, care vă pot salva în orice situație. 



Recente

Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg