Locul I pentru Anchor Grup în cadrul galei Romanian CSR Awards 2014 (P)

1 56474 original jpg jpeg

Pe 2 Aprilie 2014, Anchor Grup a primit locul I în cadrul galei “Romanian CSR Awards 2014”, la categoria “SĂNĂTATE”.

Premiul a fost atribuit pentru implicarea Anchor Grup în cadrul “Bucharest International Marathon”,5-6 Octombrie 2013. În cadrul acestui proiect,Anchor Grup a donatsuma de 20.000 eurofundaţiei HOSPICE Casa Speranţei,devenind astfel grupul cu cea mai mare implicareîn zona de CSR,din rândul centrelor comerciale.

Ne bucură foarte mult această recunoaştere şi suntem mândri de rezultatul obţinut. Anchor Grup a demarat o campanie fără precedent de implicare în proiecte CSR. Îi mulţumesc echipei mele pentru eforturile depuse şi dăruire. Vom continua şi in viitor să fim alături de proiectele prin care putem aduce speranţa mai aproape,celor care au încetat să spere”,a declarat Razvan Gaită,General Manager Anchor Grup.

A doua ediţie Romanian CSR Awards a aliniat la start aproape 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut. Valoarea estimativăa finanţării acordatăpentru derularea acestora a depăşit 6,3 milioane de euro. În cadrul competiţiei au existat douămari secţiuni,una dedicatăcompaniilor cu peste 250 de angajaţi şi alta dedicatăfirmelor sub 250 de angajaţi.

De peste 2 decenii,HOSPICE Casa Speranţei,luptă împotriva cancerului asigurând gratuit servicii de îngrijire paliativă în judeţul Brasov şi în Bucureşti,pentru copiii cu cancer,leucemie,distrofii neuro-musculare,malformaţii congenitale, dar şi pentru adulţi cu boli oncologice în fază terminală.

Grupul Anchor este prezent în România din anul 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă,prin portofoliul său de proiecte de retail,rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania primul centru comercial modern la nivel local,Bucureşti Mall. De asemenea,grupul deţine Plaza Romania,una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti,Anchor Plaza,prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences,ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.Recente

Beneficiile și efectele negative ale soarelui asupra corpului jpg
Un zâmbet de milioane costă foarte puțin dar îți poate oferi foarte multe jpg
Fulgi sau lapte de ovaz in cafea  Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg
Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde jpg
Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte jpg