Look de toamnă pentru copii - idei de ținute șic și practice pentru mers la școală

Vrei să creezi cele mai reușite ținute de toamnă pentru copilul tău? Te ajutăm cu cele mai utile sfaturi și idei de ținute șic și practice pentru zilele răcoroase. Pas cu pas, afli tot ce ai nevoie despre cum adaptezi ținuta copilului tău la condițiile meteo, în timp ce ții cont și de stilul acestuia.

image

De la alegerea corectă a hanoracelor de fete și pentru băieți, pentru partea superioară, și tehnici de layering la alegerea corectă a încălțămintei și accesoriilor, vei descoperi cât de ușor poți obține ținute pentru fiecare zi de școală.

Hanoracele de copii, alegerea vestimentară pentru zilele de toamnă

Dacă ți se pare o adevărată provocare să alegi îmbrăcămintea potrivită pentru fiecare zi de mers la școală, citește în continuare. Partea superioară din ținutele copilului tău trebuie să îmbine confortul și protecția termică cu libertatea de mișcare. Există mai multe detalii de care poți ține cont când alegi hainele potrivite. Iată ce trebuie să știi:

Folosește metode de layering - suprapunerea mai multor straturi de haine este o tehnică care poate fi aplicată și în ținutele copiilor. Este recunoscută pentru confortul și funcționalitatea pe care le oferă, dar și pentru aspectul șic și mereu în tendințe. Astfel, poți alege să îmbini o cămașă simplă sau un tricou cu un hanorac de fete și băieți, fără glugă. Adaugă și o vestă de copii sau o jachetă de toamnă și vei observa cum ținuta micuțului tău începe să se contureze.

Include îmbrăcăminte de exterior impermeabilă - orice ținută de toamnă pentru copii trebuie completată de îmbrăcăminte de exterior impermeabilă. Fie că vorbim despre o jachetă sau o pelerină de ploaie, acestea asigură protecția de care micuțul tău are nevoie în cazul precipitațiilor neprevăzute.

Alege materialele potrivite - ținutele de școală ale copilului tău trebuie să îmbine confortul termic cu respirabilitatea corpului și libertatea de mișcare. Dincolo de alegerea corectă a hainelor, contează și materialele din care acestea sunt realizate. De exemplu, un hanorac de fete și băieți realizat din bumbac este ideal pentru ținute casual, în timp ce un hanorac cu fermoar din materiale sintetice asigură respirabilitate pe durata orelor de educație fizică.

Ține cont de imprimeuri și culori - pentru ținute cât mai versatile și ușor de realizat, alege haine de copii în nuanțe neutre, așa cum sunt hanoracele de baieti și fete, albe, bleumarin sau negre. Imprimeurile puternice pot fi mai greu de asortat în ținutele de școală și îți vor îngreuna pregătirea hainelor pentru micuțul tău.

Cum alegi hainele pentru partea inferioară

Aici vorbim despre pantaloni, jeanși, colanți și fuste pentru fete. Partea inferioară din ținutele de școală ale copilului tău trebuie să completeze hainele alese pentru partea superioară. De asemenea, trebuie să ții cont și de stilul micuțului tău sau alte activități din ziua respectivă. De exemplu hanoracele de fete și băieți pot fi purtate în diverse combinații, atât cu perechea de jeanși preferată, dar și cu o fustiță plisată. Există, de asemenea, hanorace lungi de fete care pot fi purtate cu colanți groși, pentru un look lejer, dar în același timp călduros. Astfel, vei obține o ținută de școală șic și confortabilă.

Încălțămintea și accesoriile pentru ținutele de mers la școală

Cât despre încălțăminte, aceasta trebuie să pună accent pe confort. În funcție de ținutele pregătite și stilul micuțului tău, alege pantofi de toamnă și teniși pentru copii cu talpă groasă, cu rol de amortizare. De asemenea, optează pentru culori neutre, așa cum este alb, maro sau negru, ușor de integrat în diverse ținute. Cât despre accesorii, în această categorie se află rucsacul de școală, căciula, eșarfa sau alte elemente care pot completa ținuta copilului tău. Atunci când le alegi ține cont de garderoba micuțului tău și stilul acestuia, pentru că accesoriile trebuie să scoată în evidență îmbrăcămintea purtată.

Pregătește cele mai șic și practice ținute de școală pentru copilul tău!

Sursa foto: Freepik