Menţine colesterolul în limite normale şi păstrează-ţi sănătatea inimii cu ajutorul lui Becel şi al unui stil de viaţă sănătos (P)

1 65536 original jpg jpeg

O alimentaţie variată şi echilibrată este cheia spre o inimă sănătoasă. Alegerea unui stil de viaţă cât mai sănătos ajută la prevenirea afecţiunilor cardiovasculare şi a complicaţiilor acestora. Pentru a te asigura că ai grijă de sănătatea inimii tale, acordă o atenţie deosebită nivelului de colesterol, unul dintre factorii principali de risc ai afecţiunilor cardiovasculare.

Prezenţa unui nivel ridicat de colesterol în sânge este un semnal de alarmă asupra şanselor de apariţie a bolilor de inimă,de aceea este important să te asiguri că acesta este menţinut în limite normale. Controlează-ţi „colesterolul rău” (LDL),cel responsabil de creşterea riscului bolilor de inimă,făcând mici schimbări în alimentaţia ta. Poţi începe chiar de la micul-dejun,prin includerea în dieta zilnică a margarinei de generaţie nouă,Becel,care îţi aduce în alimentaţie  grăsimile esenţiale Omega 3 şi 6. Un aport zilnic de 2g de Omega 3 şi 10g de Omega 6,alături de o alimentaţie echilibrată,te ajută să îţi menţii colesterolul în limite normale,iar două porţii de Becel Original (20g) îţi asigură cam jumătate din necesarul zilnic de grăsimi esenţiale.

ed36b8ced19575edf545d074db3b45be jpg jpeg

Derivat din prescurtarea expresiei Blood Cholesterol Lowering,Becel a urmărit întotdeauna cercetările ştiinţifice în aria sănătăţii cardiovasculare. De aceea,Becel include astăzi în reţeta sa diferite uleiuri vegetale de calitate,ce conţin în mod natural grăsimile esenţiale Omega 3 şi 6. Astfel,uleiul de floarea soarelui conţine o cantitate mare de Omega 6,iar uleiurile de rapiţă şi de in conţin o cantitate semnificativă de Omega 3. În plus,Becel nu conţine grăsimi hidrogenate sau parţial hidrogenate. 

440873070c0dd4224cdba4b3940713bb jpg jpeg

Margarina de generaţie nouă este recomandată de instituţii internaţionale şi naţionale de nutriţie şi sănătate ca parte a unei alimentaţii echilibrate. Omega 3 şi Omega 6 sunt grăsimile care nu pot fi produse de organism,dar sunt necesare pentru ca acesta să funcţioneze normal deoarece sunt implicate în dezvoltarea corectă a organismului,în menţinerea colesterolului în limite normale şi,implicit,în păstrarea sănătăţii inimii.

Ȋn oricare dintre variantele Original,Light sau Gold,margarina Becel este un produs inovator,menit să aibă grijă de sănătatea inimii tale. Becel îşi propune să inspire oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos şi încurajează menţinerea sănătăţii cardiovasculare prin însuşirea unor obieceiuri alimentare sănătoase.