Mocasini de damă – un must have pentru toamna 2022

Când vine vorba de pantofi eleganți de damă, majoritatea femeilor vor menționa mai întâi tocuri înalte sau eventual balerini de damă.

image

Și deși toate acestea sunt corecte, femeile uită uneori că mocasinii se dovedesc a fi la fel de șic și stilați ca și modelele menționate mai devreme. Iar în această toamna, ei se afla printre modelele preferate și recomandate de designeri. Cu toate acestea, mocasinii damă provoacă adesea mai multe probleme de styling. La ce să îi porți?

Mocasini de damă – ce este la modă în această toamnă?

Ce modele de mocasini se află astăzi în tendințe? Merită început cu faptul că există întotdeauna un loc pentru modelele clasice. Ce înseamnă asta? Mocasini de damă negri sau maro care păstrează o formă simplă și au talpa joasă. Cu toate acestea, există și modele pe platforme în colecțiile designerilor. 

Nu uita nici că fashionistele nu au rămas indiferente la modelele împodobite cu catarame XXL de câteva sezoane sau modelele cu perle, pietre colorate și lanțuri. Dacă vrei să urmărești cele mai tari tendințe ale modei, alege mocasini la modă în nuanțe de portocaliu, lime, fucsia, violet sau verde. Și când vine vorba de imprimeuri... motivele animale, precum și florile se vor dovedi a merita greutatea lor în aur.

Mocasini de dama din piele - de ce merita să îi ai și cum să îi îngrijești?

Mocasinii de damă din piele sunt o alegere bună? Desigur! Acest tip de încălțăminte va arăta întotdeauna elegant. În plus, pantofii din piele de bună calitate nu te vor servi doar ani de zile, ci îți vor aduce și un confort sporit la mers. 

Pielea, o țesătură naturală, se potrivește perfect piciorului. Datorită acestui lucru, reduci riscul de bătături. În plus, permite pielii să respire și, astfel, reduce și riscul de abraziune la nivelul picioarelor. 

Și cum să îngrijești mocasinii din piele? În primul rând, orice murdărie trebuie curățată în mod regulat - de preferință ștergând-o cu o cârpă umedă, înmuiată într-un detergent ușor (de exemplu, săpun de mâini sau lichid de spălat vase). Acest tip de încălțăminte ar trebui lustruit. O astfel de mișcare va oferi pielii strălucire, deoarece pastele speciale conțin multe substanțe hrănitoare. În plus, mocasinii de piele trebuie și impregnați - și nu numai toamna și iarna!

O alternativă la modelele din piele sunt mocasinii din piele întoarsă. Aceste tipuri de modele sunt de obicei propuneri puțin mai ieftine, care arată la fel de elegant ca modelele din piele. Modelele din piele întoarsă sunt, de asemenea, moi, astfel încât există mai puțin risc de formare de vezicule. Cu toate acestea, nu se recomandă purtarea acestui tip de încălțăminte pe tot parcursul anului. Cel mai bine este să îi alegi pentru primăvară, vară sau începutul toamnei, căci acestui material nu-i place apa și umezeala. 

image

Mocasini lăcuiți - cum să ai grijă de ei și cu ce să îi combini?

În tendințe de mai multe sezoane, există un loc pentru modelele lăcuite. Cum să ai grijă de acest tip de încălțăminte? Aceștia trebuie curățați în mod regulat cu o cârpă de flanel umedă. În plus, pantofii din piele lăcuită trebuie lustruiți frecvent. Pentru a te bucura de cel mai bun efect posibil, investește și într-un spray special pentru îngrijirea acestui tip de încălțăminte. 

Ce să porți cu mocasinii lăcuiți? Există mai multe răspunsuri la această întrebare. Cu toate acestea, ei vor funcționa cel mai bine în combinații elegante. Dacă ești în căutarea unei idei, alege să îi porți cu pantaloni strâmți, de culoare închisă, o cămașă mare, albă și un sacou XXL cu carouri. Ai nevoie de o soluție pentru seară? Este recomandat să adaugi șosete negre sau albe (ridică-le până deasupra gleznei). Pe lângă asta, alege o rochie neagră și un trench clasic, lung.



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg