Pantofi sport pentru femei - cum să-i alegi pe cei potriviți pentru tipul de exercițiu?

Spune-mi ce tip de mișcare practici ca să îți spun ce pantofi sport sunt potriviți. Astfel ar putea fi rezumată ideea de bază a alegerii pantofilor potriviți pentru practicarea unor activități sportive.

image

În funcție de tipul de exercițiu pe care îl practici de obicei, dar și în funcție de spațiul în care desfășori activitățile sportive, vei avea nevoie de anumiți pantofi. Cum îi alegi pe cei potriviți? Iată câteva informații utile.

Ce pantofi sunt potriviți pentru spinning?

O pereche de pantofi sport obișnuiți va putea face față cu succes în cazul antrenamentelor de spinning. Cu toate acestea, pe măsură ce vei înregistra progrese, poți alege pantofii de interior care sunt specifici ciclismului, astfel încât să îți poți îmbunătăți performanțele. 

Acești pantofi sunt prevăzuți cu tălpi rigide, dure, astfel încât energia să fie transferată direct pe pedale. În acest fel, vei reuși să pedalezi mai eficient, dar în același timp și să reduci nivelul de oboseală. O pereche de pantofi pe care o poți alege pentru o astfel de activitate este modelul Nike SuperRep Cycle. 

Ce pantofi sunt potriviți pentru banda de alergare?

Pantofii de alergare de exterior nu reprezintă tocmai cea mai bună alegere și pentru alergarea pe bandă, în sala de gimnastică. Este important să alegi acei pantofi de alergare cu talpa adaptată folosirii în interior, care să prevină riscul alunecării și care să îți ofere, în același timp, șansa de a o obține o performanță mai bună. 

Pentru a deveni un alergător de excepție, poți alege modelul de pantofi sport Under Armour Machina 2, unul dintre modelele de pantofi care vor ajuta la absorbirea impacului, care îți va oferi sprijinul necesar picioarelor și care va ajuta la obținerea ritmului de rulare potrivit. 

Ce pantofi sunt potriviți pentru activități sportive bazate pe dans?

Că este vorba de zumba sau de alte antrenamente sportive care au la bază dansul, vei avea nevoie de pantofi care să permită rotațiile multidirecționale și un footwork rapid. Pantofii potriviți pentru acest fel de activități vor oferi o bună absorbție a șocurilor și sprijinul corect în zona călcâiului, le vor permite picioarelor să se miște liber, dar în același timp vor restrânge spațiul de mișcare la cât este necesar pentru a performa cum se cuvine. 

image

Ce pantofi se potrivesc pentru yoga sau pilates?

Dacă nu vrei să alegi varianta de a sta desculță – de obicei aceasta este cea mai bună soluție când este vorba de exerciții de yoga sau pilates, poți alege șosetele concepute special în acest sens sau pantofii destinați acestui fel de exerciții. Designul acestora trebuie să fie ergonomic, astfel încât picioarele să poată flexa în mod natural, iar talpa trebuie să fie antialunecare, astfel încât să fie prevenite accidentele nedorite. Nu uita că acești pantofi trebuie să fie, totodată, extrem de ușori. 

Ce pantofi sunt potriviți pentru majoritatea activităților de gimnastică?

Dacă gama de exerciții pe care le practici de obicei este diversificată, atunci vei avea nevoie de pantofi sport versatili, care să ofere o absorbție bună a șocurilor, care să îți ofere stabilitatea necesară picioarelor și care să te ajute să performezi. 

Există și modele de pantofi cu ajutorul cărora vei reuși să excelezi în aproape orice activitate fizică, iar atunci când alegi ceea ce consideri că ți se potrivește, ține cont de tehnologiile utilizate în realizarea pantofilor: acestea vor oferi mai mult decât ai crede. 



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg