Primăvara începe cu o selecţie de rochii spectaculoase de pe Fashion Days

Vremea din ce în ce mai caldă şi copacii abia înfloriţi ne dau o stare de bine şi de visare. E plăcut atunci când primăvara începe astfel, dar veştile bune nu se termină aici.

image

Pentru un plus de culoare şi stil, Fashion Days vine o selecţie impresionantă de rochii din care cu siguranţă îţi vei putea alege şi tu preferatele.

Dacă nu ştii exact ce îţi doreşti sau ce ţi se potriveşte, vezi mai jos câteva dintre recomandările noastre. Fashion Days îţi oferă de fiecare dată cele mai interesante, dar şi cele mai diverse produse.

Rochii de zi “with a twist”

Te-ai plictisit de pantaloni şi vrei să îţi dezvălui acum latura feminină? Atunci ai putea opta pentru  rochii confortabile, “de zi cu zi”, dar care să atragă totuşi atenţia. Pentru tine, varianta rochiilor “with  a twist” este cea mai potrivită.

Vezi colecţia de rochii scurte de pe Fashion Days pentru că acolo ai o mulţime de variante care se încadrează aici. Pe site ai rochii în culori deschise, potrivite sezonului cald, uşor de purtat, dar care totuşi aduc ceva în plus. Textura materialelor, un design interesant, croiala – multe dintre modelele de pe site au acel “twist” care te va ajuta să ieşi din anonimat.

Rochii vaporoase, perfecte pentru o plimbare relaxantă

“Următorul nivel” după rochiile de zi cu zi sunt aceste piese speciale, dar nu elegante, pe care vrei să le îmbraci în weekend sau într-o escapadă romantică. Ele au acea poezie, acea poveste menită să îţi schimbe în bine starea de spirit şi chiar să îi inspire şi pe ceilalţi.

Rochiile vaporoase, “cu poveste” pot fi atât scurte, cât şi lungi, aşa că nu trebuie decât să intri pe site şi să vezi cu ce piese rezonezi mai mult.

image

Rochii elegante, care să îţi scoată în evidenţă atuurile fizice, dar şi personalitatea

Mulţi susţin că trebuie să alegi rochii lungi dacă îţi doreşti eleganţă. Deşi nu este de fiecare dată aşa, e drept că o rochie lungă, cu un material de calitate asociat cu o culoare care te avantajează şi o croială asemenea pot face diferenţa.

În plus, rochiile lungi pot avantaja pe oricine, trebuie doar să alegi stilul potrivit ţie. Dacă, în schimb, vrei să alegi o rochie scurtă elegantă, poartă neapărat tocuri şi asigură-te că materialul din care este realizat rochia este unul elegant şi de calitate.

Rochii sexy pentru serile în doi sau petrecerile cu prietenii

Odată cu venirea primăverii ne simţim mai frumoase şi mai atrăgătoare. Bineînţeles, începem să ne dorim să arătăm asta şi prin alegerile vestimentare. Rochiile sexy sunt cel mai la îndemână mijloc prin care putem face asta.

Dacă despre rochiile elegante se spune că trebuie să fie lungi, rochiile sexy sunt în general scurte. Rochiile scurte de pe Fashion Days sunt inedite că design, chic, moderne. Cu toate astea, şi o rochie lungă poate fi sexy dacă are, de exemplu, spatele gol.

Orice model ţi-ai dori, orice mesaj ţi-ai dori să transmiţi şi oricum te-ai bucura de primăvară prin rochiile alese, Fashion Days e locul în care trebuie să îţi faci cumpărăturile. Cu o colecţie spectaculoasă de rochii, dar şi alte produse vestimentare, Fashion Days este ca o prietenă de încredere, “consultantul tău fashion” care vine mereu cu cele mai bune sfaturi. Recente

obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg
Tort cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2150379391 jpg
ameteli jpg
freepik com jpg
shutterstock 181934495 jpg
Nelly Furtado jpg
Î i dore ti sa ara i mereu impecabil Iata Top 5 modalita i prin care te po i asigura ca vei arata mereu irepro abil  jpg
Siropul de tuse periculos pentru copii  Sursa foto shutterstock 65331178 jpg
50 de ani jpg
moda jpg
Vizita la ginecolog  Sursa foto shutterstock 2140229091 jpg
shutterstock 1184461372 jpg
Piele sanatoasa jpg
Picture13 png