Remedii gastrită. Cele 2 ingrediente ce calmează arsurile

remedii gastrită jpeg

Remedii gastrită. În timp ce pentru unii oameni arsurile gastrice sunt doar o simplă reacţie la anumite alimente, pentru alţii sunt un simptom a unei afecţiuni digestive, care este dificil de tratat.

De aceea, după o masă copioasă bea jumătate de pahar din acest remediu pentru a preveni arsurile.

Remedii gastriă şi în ce constă boala

Gastrita cauzează inflamaţie la nivelul stomacului,care protejează organismul de nivelul ridicat de acid gastric. Acest lucru duce la slăbirea mucoasei stomacului şi creşterea riscului de-a dezvolta ulcer şi probleme digestive,cum sunt durerile de stomac,inflamaţiile şi refluxul gastroesofagian. Cei diagnosticaţi cu această tulburare trebuie să-şi schimbe stilul de viaţăşi să-şi îmbunătăţească obiceiurile alimentare. Deşi există multe medicamente care ajută la ameliorarea simptomelor,întotdeauna este mai bine să te bazezi pe remedii naturale pentru a evita efectele adverse. Din fericire,există mai multe ingrediente naturale,care sunt pline de proprietăţi care duc la combaterea acestor probleme digestive. Un astfel de remediu este combinaţia dintre aloe vera  şi miere,care,datorită proprietăţilor curative pe care le au,vor ameliora rapid disconfortul.

Remedii gastrită - Iată cum se prepară remediul care tratează gastrita şi refluxul gastroesofagian:

Combinaţia dintre aloe vera şi miere este o alternativă naturală care ajută la tratarea simptomelorgastritei şi a refluxului gastroesofagian şi care nu are efecte negative. În plus,nu va reduce doar arderile,ci va echilibra nivelul de pH din stomac,şi preveni daunele produse de excesul de acid gastric.

Ai nevoie de:

-1 cană şi jumătate de apă

-3 linguri de gel de aloe vera

-1 lingură de

Remedii gastrită - Mod de preparare:

Spală aloe vera cu apă şi taie fiecare frunză pe jumătate. Cu o lingură scoate gelul şi pune-l în vasul blenderului. Adaugă peste el mierea şi apa şi procesează. Poate fi împărţit în două sau trei doze.

Remedii gastrită - Cum se ia preparatul cu miere şi aloe vera:

-La primul simptom al gastritei,bea o jumătate de pahar din acest lichid,de două ori pe zi;

-Bea preventiv acest remediu după o masă copioasă;

-Nu trebuie să bei mai mult de un pahar pe zi. Poate avea efect laxativ;

-Dacă bei acest remediu şi ai o dietă echilibrată,rezultatele vor apărea după o săptămână.

Credit foto:www.steptohealth.com