Săptămâna controlului gratuit!

1 74319 original jpg jpeg

Infecţiile vaginale, extrem de frecvente, de multe ori neobservate până ce apar complicaţii majore, ne pot afecta grav sănătatea şi în egală măsură frumuseţea şi feminitatea. Iată de ce ar trebui să-ţi faci un consult... gratuit!

Fiind de cele mai multe ori asimptomatice,infecţiile zonei genital trec neobservate,dar pot evolua lent spre complicaţii extrem de grave,ce cuprind inclusiv diferite forme de cancer sau infertilitate. Depistate târziu,ele sunt şi mult mai greu de tratat. La nivel mondial se consideră că sunt afectate de infecţii vaginale sau urinare în jur de un miliard de femei şi tot statisticile ne spun că 78% dintre femei sunt afectate de o floră vaginală dezechilibrată,deşi nu prezintă simptome care să le alerteze.

Infecţiile vaginale nu iartă pe nimeni,de la adolescente şi până la vârsta a treia. Din păcate,multe femei preferă să apeleze la automedicaţie. Astfel,ele riscă să trateze nişte simptome fără a trata afecţiunea propriu-zisă,să apeleze la tratamente inadecvate sau să oprească tratamentul înainte de a obţine vindecarea,asumându-şi astfel riscul confruntării cu afecţiuni grave şi greu de tratat. Ele pot reprezenta în viitor şi cauza infertilităţii,a naşterii premature şi creşterea vulnerabilităţii faţă de afecţiuni grave,precum infecţia HIV sau cancerul.

De la nivelul vaginului,infecţia poate urca uşor,afectând colul uterin,apoi uterul,afectând endometrul,pentru a continua cu trompele şi,în final,afectând inclusiv ovarele,cu consecinţe dintre cele mai grave. Iar toată această evoluţie poate fi de multe ori lipsită de simptome specifice,putând astfel trece pentru o lungă perioadă de timp cu totul neobservată. În final,se poate ajunge chiar şi la stari septice majore,ce necesită internări îndelungate,perfuzii cu antibiotice,cu un impact major asupra vieţii şi echilibrului psiho-emoţional al femeii. Iată de ce consultul medical preventiv este atât de important.

Şi nu este lipsit de importanţă faptul că infecţiile cronice ale organelor genitale ale femeii conduc şi la o îmbătrânire prematură,mai ales în aspectul feţei. Apar ridurile,pielea pierzându-şi elasticitatea şi luminozitatea. O sursă suplimentară de nelinişte interioară şi de frustrare emoţională.

Toate aceste pericole le putem evita simplu cu o vizită la medicul specialist. Depistarea şi tratarea corectă a infecţiilor vaginale ne scutesc de toate aceste riscuri şi complicaţii. Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu oferă,timp de o săptămână,şansa unui control gratuit în una dintre cele mai moderne clinici româneşti,Clinica Fertilia (www.fertilia.ro). Acesta constă într-o consultaţie completă ginecologică şi recoltare de secreţie vaginală cu examen bacteriologic.

Cele care doresc,se pot programa începând cu data de 1 septembrie,pentru un consult gratuit în perioada 22-26 septembrie,sunând la 021.311.22.11 sau la 0724.500.020.Pot beneficia astfel de o consultaţie completă ginecologică şi recoltare de secreţie vaginală cu examen bacteriologic. Orarul consultaţiilor este zilnic,între orele 12.00 şi 21.00.Recente

Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg
Lupta impotriva virusurilor   Alimente care iti vor proteja sistemul imunitar jpg
Un nou trend pe TikTok  Banda izolatoare pentru un somn mai bun   Sursa foto Shutterstock jpg
Ce tip de sport se potriveste zodiei tale   Sursa foto Shutterstock jpg
Coafuri la modă în toamna lui 2022   Sursa foto Shutterstock jpg
Cum poti porni un business in industria de beauty sfaturi si trucuri pretioase jpg