Secretul sănătăţii intime (P)

1 57865 original jpg jpeg

Îngrijirea zonei intime trebuie să reprezinte o activitate prioritară în rutina de frumuseţe feminină. Afecţiunile de ordin ginecologic pot surveni, însă, chiar şi atunci când acorzi atenţia cuvenită acestor aspecte. Ştiinţă îţi vine în ajutor şi îţi dezvăluie soluţia modernă pentru problemele zonei intime.

Inovaţia în îngrijirea intimă:complexul 2QR

Noile abordări în igiena vaginală vizează elaborarea unui complex de combatere a microbilor care să nu afecteze flora vaginală şi care să nu se lovească de rezistenţa manifestată de organism faţă de antibiotice.

2QR,complexul care stă la baza gamei Multi-Gyn,previne aderarea agenţilor patogeni cu potenţial nociv la ţesuturile vaginale şi restaurează echilibrul natural al florei.  Dacă agenţii patogeni nu se pot alipi ţesutului-gazdă,nu se pot înmulţi şi nu pot produce infecţii.

Mai mult de 75% dintre femei se confruntă cu disconfortul vaginal. Cel mai adesea,acesta este provocat de un dezechilibru microbian. Contrar opiniei generale,vaginoza bacteriană este o problema mai gravă şi mai des întâlnită decât candidoza,în mare parte deoarece se află în strânsă legătură cu activitatea sexuală.

Multi-Gyn ActiGel restaurează echilibrul florei vaginale,tratează şi previne vaginoza bacteriană

Studiile au demonstrat că Multi-Gyn Actigel echilibrează flora afectată de vaginoza bacteriană neutralizând bacteriile nocive în mod selectiv,fără să afecteze lactobacilii (flora vaginală normală)

Gel bioactiv pentru prevenirea şi tratarea discomfortului vaginal

  • Previne şi tratează vaginoza bacteriană(BV)
  • Elimina mirosul neplăcut şi scurgerile vaginale
  • Atenuează disconfortul vaginal:mâncărimi,roşeaţă,iritaţii vaginale
  • Echilibrează flora vaginală şi normalizează starea ţesuturilor
  • Este sigur şi natural,se poate folosi şi în perioada sarcinii şi alăptării

Multi-Gyn Actigel beneficiază de aplicator pentru a facilita o folosire optimă. Tubul conţine 25 de aplicaţii,astfel vom beneficia de o protecţie de lungă durată.

Foloseşte Multi-Gyn Actigel ori de câte ori apar simptome (mâncărimi,roşeaţa,iritaţii,scurgeri anormale) ce crează un disconfort vaginal şi vei putea ţine la distanţă infecţiile bacteriene şi implicit complicaţiile pe care acestea le creează. 

  

simeon stalpnicul png

Concurs Multi-Gyn

Daţi like paginii de Facebook https://www.facebook.com/multigynromania?ref=hl.

Lăsaţi mesajul:Igienă intimă=Actigel şi veţi putea câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 5 produse Multi-Gyn Actigel.

Modul de selectare a câştigătorilor s-a desfăşurat prin extragere computerizată astfel:

e3f9b97a1f651af2e5e0177e808ee11e jpg jpeg
4817c7117584b239ce596c1370d51871 jpg jpeg
85c173e07f808338cdffca9b40178f40 jpg jpeg