Soluţii eficiente antiacnee - tratament acnee la un centru estetic specializat

1 elenamiron clickpentrufemei ro jpg jpeg

Persoanele tinere şi nu numai se pot confrunta cu una dintre cele mai răspândite afecţiuni ale epidermei şi anume acneea. Aceasta apare ca urmare a unei hipersecreţii a glandelor sebacee şi este caracterizată prin puncte negre, coşuri şi diverse leziuni care apar la suprafaţa pielii.

Acneea poate determina anxietate şi stimă de sine scăzută, deci poate afecta persoanele afectate nu doar fizic, ci şi mult mai profund, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Ambele genuri - cel feminin şi cel masculin - pot fi afectate de diverse forme de acnee, începând cu acneea vulgaris.

Această afecţiune inflamatorie cronică a pielii apare nu doar pe faţă (unde este cel mai puternic vizibilă), ci şi pe umeri, spate, gât, braţe, adică în zone bogate în glande sebacee. Acneea apare când foliculii de păr se umplu de uleiuri şi celule cutanate moarte. Deşi nu pune în pericol viaţa, acneea este o problemă considerată gravă de cele mai multe persoane care se confruntă cu aceasta la nivel intens. Traumele sunt mai degrabă emoţionale decât pur fizice. Acneea este influenţată inclusiv de alimentaţie, igienă, stres, medicamente, stil de viaţă.

Cei care caută soluţii eficiente anti acnee este bine să nu se rezume la cremele din comerţ, ci să apeleze la ajutor specializat, la un centru estetic cu experienţă exact în tratament acnee bucuresti sau după caz în orice alt oraş mare unde există astfel de centre profesioniste. La un asemenea cabinet, fiecare caz este tratat în mod individual, pentru că fiecare ten are particularităţile sale unice, mai ales când se confruntă cu acnee. Această problemă a pielii nu se tratează uşor, rezultatele se obţin în timp, dacă este folosită o abordare corectă.

Spre exemplu, la Centrul Estetic Elena Marin din Bucureşti, un tratament anti-acneic presupune în principal extracţie, pornind de la demachiere şi pregătirea tenului pentru extracţie şi finalizând procedura prin aplicarea produselor care tratează acneea, calmare, mască.

"Produsele folosite sunt din gama spaniola Skeyndor. Lucrăm cu ele pentru că sunt excelente şi ne ajută în muncă foarte mult. În general, după câteva şedinţe, pe măsură ce mai potolim acneea, în funcţie de nevoile tenului vom face tratament de hidratare cu acid hialuronic, tratament pentru uniformizarea pigmentului şi de iluminare cu vitamina C, tratament cu retinol, pentru semne. Pot fi şi alte variante, în funcţie de ce e nevoie pentru a echilibra acel ten", se precizează pe website-ul oficial al centrului estetic mai sus menţionat, la adresa elenamiron.ro.

Pentru tratament anti acnee se pot folosi şi alte proceduri precum mezoterapie, ultrasunete, crioterapie, oxigen hiperbaric, electroderm. Acestea pot fi introduse treptat, în funcţie de modul în care răspunde la tratament fiecare caz. Un centru estetic care abordează profesionist această problemă va analiza atent evoluţia acneei şi va acţiona de fiecare dată în funcţie de realitatea din fiecare moment.

Demn de precizat este că rezultatele se văd pe măsură ce se urmeză mai multe şedinţe, dar vindecarea acneei ţine de respectarea mai multor chestiuni, printre care păstrarea ritmului şedinţelor de terapie şi urmarea recomandărilor personalului din centrul estetic. Pacienţii vor aplica anumite cosmetice acasă şi în niciun caz nu vor efecta pe cont propriu extracţie, pentru că ar putea agrava problemele existente.

.



Recente

Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg
femeie care folose;te telefonul mobil  foto   Shutterstock jpg
Cheesecake cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2140680263 jpg
stres  foto   Shutterstock jpg
Floricelele de porumb, benefice pentru sanatate  Sursa foto Pixabay food 3060464 1280 jpg
Ciorba de urzici cu pui  Sursa foto shutterstock 388196338 jpg
De ce sa nu bei suc de portocale dimineata  Sursa foto Pixabay fresh orange juice 1614822 1280 jpg
Tort cu biscuiti si caramel, Sursa foto shutterstock 1889440468 jpg
Imunitate jpg
Tort cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 1132012664 jpg
clickpentrufemei ro (7) jpg
Paste din dovlecei cu chiftelute  Sursa foto shutterstock 1459898876 jpg
Atentie la capuse Cand sa apelezi la medic  Sursa foto Pixabay  ixodes ricinus 5260258 1280 jpg
Imagine clickpentrufemei jpg
Oatzempic jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
o femeie eleganta jpg