Soluţii eficiente antiacnee - tratament acnee la un centru estetic specializat

1 elenamiron clickpentrufemei ro jpg jpeg

Persoanele tinere şi nu numai se pot confrunta cu una dintre cele mai răspândite afecţiuni ale epidermei şi anume acneea. Aceasta apare ca urmare a unei hipersecreţii a glandelor sebacee şi este caracterizată prin puncte negre, coşuri şi diverse leziuni care apar la suprafaţa pielii.

Acneea poate determina anxietate şi stimă de sine scăzută, deci poate afecta persoanele afectate nu doar fizic, ci şi mult mai profund, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Ambele genuri - cel feminin şi cel masculin - pot fi afectate de diverse forme de acnee, începând cu acneea vulgaris.

Această afecţiune inflamatorie cronică a pielii apare nu doar pe faţă (unde este cel mai puternic vizibilă), ci şi pe umeri, spate, gât, braţe, adică în zone bogate în glande sebacee. Acneea apare când foliculii de păr se umplu de uleiuri şi celule cutanate moarte. Deşi nu pune în pericol viaţa, acneea este o problemă considerată gravă de cele mai multe persoane care se confruntă cu aceasta la nivel intens. Traumele sunt mai degrabă emoţionale decât pur fizice. Acneea este influenţată inclusiv de alimentaţie, igienă, stres, medicamente, stil de viaţă.

Cei care caută soluţii eficiente anti acnee este bine să nu se rezume la cremele din comerţ, ci să apeleze la ajutor specializat, la un centru estetic cu experienţă exact în tratament acnee bucuresti sau după caz în orice alt oraş mare unde există astfel de centre profesioniste. La un asemenea cabinet, fiecare caz este tratat în mod individual, pentru că fiecare ten are particularităţile sale unice, mai ales când se confruntă cu acnee. Această problemă a pielii nu se tratează uşor, rezultatele se obţin în timp, dacă este folosită o abordare corectă.

Spre exemplu, la Centrul Estetic Elena Marin din Bucureşti, un tratament anti-acneic presupune în principal extracţie, pornind de la demachiere şi pregătirea tenului pentru extracţie şi finalizând procedura prin aplicarea produselor care tratează acneea, calmare, mască.

"Produsele folosite sunt din gama spaniola Skeyndor. Lucrăm cu ele pentru că sunt excelente şi ne ajută în muncă foarte mult. În general, după câteva şedinţe, pe măsură ce mai potolim acneea, în funcţie de nevoile tenului vom face tratament de hidratare cu acid hialuronic, tratament pentru uniformizarea pigmentului şi de iluminare cu vitamina C, tratament cu retinol, pentru semne. Pot fi şi alte variante, în funcţie de ce e nevoie pentru a echilibra acel ten", se precizează pe website-ul oficial al centrului estetic mai sus menţionat, la adresa elenamiron.ro.

Pentru tratament anti acnee se pot folosi şi alte proceduri precum mezoterapie, ultrasunete, crioterapie, oxigen hiperbaric, electroderm. Acestea pot fi introduse treptat, în funcţie de modul în care răspunde la tratament fiecare caz. Un centru estetic care abordează profesionist această problemă va analiza atent evoluţia acneei şi va acţiona de fiecare dată în funcţie de realitatea din fiecare moment.

Demn de precizat este că rezultatele se văd pe măsură ce se urmeză mai multe şedinţe, dar vindecarea acneei ţine de respectarea mai multor chestiuni, printre care păstrarea ritmului şedinţelor de terapie şi urmarea recomandărilor personalului din centrul estetic. Pacienţii vor aplica anumite cosmetice acasă şi în niciun caz nu vor efecta pe cont propriu extracţie, pentru că ar putea agrava problemele existente.

.