Sprijin pentru apă potabilă curată

1 57906 original jpg jpeg

Ieri a fost lansată o iniţiativă care-şi propune să îmbunătăţească alimentarea cu apă în Africa şi India.Camapania se va desfăşura timp de 12 luni.

Organizaţia non-profit internaţională WaterAid,care îşi propune să îmbunătăţească alimentarea cu apă în Africa şi India,va primi câte 1 euro pentru fiecare cameră de supraveghere a bebeluşilor din gama de produseEyeOn™Baby Monitor (D-Link).

Astfel,compania producătoare de astfel de dispozitive se asigură că mamele din întreaga lume le pot oferi copiilor lor bunăstare şi siguranţă. Prin achiziţionarea unui dispozitiv EyeOn™ Baby Monitor,părinţii din România îşi pot supraveghea bebeluşii în orice moment şi din orice locaţie şi,în acelaşi timp,se pot asigura că acei copii care locuiesc în ţările din lumea a treia sunt mai bine îngrijiţi.

„Sănătatea mamelor şi a copiilor lor din multe regiuni din lume se află în pericol din cauza unei alimentări inadecvate cu apă. În jur de 750 de milioane de oameni din întreaga lume nu au acces la apă potabilă curată. Ei reprezintă a zecea parte din populaţia mondială”,a declaratLaurenţiu Trocan,Country Sales Manager D-Link România. „Prin intermediul cooperării cu WaterAid,ne asumăm o responsabilitate şi apărăm dreptul fundamental la apă potabilă. Prin achiziţionarea uneicamereEyeOn™ Baby Monitor,părinţii din Europa pot juca un rol în sprijinirea părinţilor din ţările în curs de dezvoltare pentru a asigura nevoile de bază ale copiilor lor”,a declarat Laurenţiu Trocan.

Sursă foto:WaterAid/ Anna Kari