Suferi de insomnii date de astenia de primăvară? (P)

1 62096 original jpg jpeg

Iată cum poţi avea un somn liniştit în loc de multe nopţi albe. La trecerea dintre anotimpuri, schimbările unor factori climatici din mediul înconjurător, de la temperaturi modificate şi până la regim alimentar, provoacă multor persoane o stare de indispoziţie generală, oboseală sau insomnie, toate definite prin termenul de astenie de primăvară.

Durerile de cap ce apar dimineaţa vă sunt cunoscute? Din cauza somnului agitat ori a insomniilor,”nopţile albe” v-au cauzat irascibilitate,cearcăne,stare de oboseală,şi nu v-au permis desfăşurarea activităţilor zilnice într-un ritm normal.

Riscurile la care ne supunem atunci când nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat:poate apărea diabetul,fluctuaţii de greutate sau chiar probleme psihice.

Bazate exclusiv pe extracte naturale standardizate,atent selecţionate pentru a conferi un somn liniştit si odihnitor,produsele din gama Bien Dormirinduc somnul în mod natural,inducându-i organismului o stare de calm si relaxare. În plus,la trezire nu apare starea de somnolenţă reziduală specifică somnului indus de medicamentele de sinteză.

Bien Dormir Melatonină Forteprin combinaţia de extract uscat de passiflora,muşeţel şi melatonină,contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi şi la atenuarea tulburărilor de somn la persoanele :

·         care lucrează pe timp de noapte sau în condiţii de iluminare artificială

·         care schimbă fusul orar

·         suprasolicitate,în urma unui efort fizic sau intelectual intens

·         cu oboseală cronică,datorată privării repetate de somn

·         vârstnice,la care secreţia fiziologică de melatonină este redusă

Bien Dormir Valeriană Forteprin conţinutul său de extract uscat de valeriană,passiflora,muşeţel produce o stare de relaxare necesară instalării somnului,îmbunătăţeşte calitatea acestuia,asigurând funcţionarea organismului în condiţii optime.

Bien Dormir Valeriana Fortevine în sprijinul persoanelor care au:

·         tulburari ale duratei si calitatii somului

·         insomniile cauzate de starile de neliniste,stres,tensiune nervoasa

!

 Informează-te pe www.biendormir.ro    sau facebook.com/LaboratoareleFiterman