Tensoval Comfort are grijă de inima ta!

1 55304 original jpg jpeg

„Ce nu ştii, nu te doare” – iată o vorbă populară, care aplicată în cazul hipertensiunii arteriale (HTA), poate avea urmări grave.

Tensiunea arterială crescută,medical-hipertensiune arterială,este una dintre cele mai cunoscute afecţiuni asimptomatice (fără simptome) cu efecte negative majore asupra sănătăţii,singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodică a valorilor tensiunii.

La nivel global,statisticile privind HTA sunt îngrijorătoare:peste 1 miliard de persoane suferă de această afecţiune,1 din 5decese fiind cauzat de HTA sau complicaţiile acesteia. În România mai mult de jumatate (51,4%) din populaţia de peste 45 de ani are hipertensiune şi doar 1 din 2 persoane adulte îşi cunoaşte valorile tensiunii arteriale.

Pentru a creşte gradul de conştientizare privind importanţa controlului tensiunii arteriale şi pentru a contribui la îmbunătăţirea acestor statistici,Tensoval împreună cu Liana Stanciu lansează campania:„Tensoval are grijă de inima ta! Gastronomie fără tensiune.”

"Din experienţă am învăţat că tensiunea e un parametru vital cu care nu trebuie să ne jucăm. În fiecare casă ar trebui să existe un tensiometru."-Liana Stanciu

Campania subliniază atât importanţa unei monitorizări regulate a tensiunii,cât şi necesitatea preocupării pentru o alimentaţie echilibrată,cu reale beneficii pentru inimă.

Cu Tensoval Comfort(http://www.hartmann.ro/tensoval_comfort.php) monitorizarea curentă a tensiunii arteriele se poate face acasă,uşor şi exact. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de braţ,care permite măsurarea automată a tensiunii arteriale şi a pulsului. Fiind validat clinic,măsoară cu exactitate valorile tensiunii,este foarte uşor de folosit,inclusiv de către persoanele în vârstă şi beneficiază de 3 ani garanţie şi service de la producător.

Şi pentru că majoritatea dintre noi apreciem o masă copioasă,uitând  de implicaţiile negative pentru sănătate,Tensoval propune gastronomie fără tensiuneîntr-un pachet promoţional dedicat persoanelor hipertensive.

Astfel,la achiziţia unui tensiometru Tensoval comfort,veţi primi cadou revista “Bucătăria pentru toţi” cu reţete dedicate  persoanelor cardiace,putând  opta suplimentar pentru  un abonament gratuit de 3 luni la aceeaşi revistă. Citiţi toate detaliile despre pachetul promoţional pe www.hartmann.ro(http://www.hartmann.ro/promotii.php)

Campania este valabilă în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2013,în farmaciile Dona,Catena,HelpNet,Centrofarm,Remedia,Gedeon Richter,Ropharma etc. şi în farmaciile individuale partenere.

O campanie HARTMANN România.

90b9224847b40a865ebd85d6d9421cb8 jpg jpeg


Recente

mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg