Testează-ţi auzul gratuit

probleme cu auzul jpeg

Campania Centrofarm de testare gratuită a auzului, derulată în cadrul Programului Câştigă Viaţă, continuă în Bucureşti. În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014, clienţii Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanţă de specialitate.

Vino în una dintre cele 13 farmacii Centrofarm din Bucureşti-Edgar Quinet,Perla,Vitantis,Bucureşti Mall,Orhideea,Olteniţei 1,Văcăreşti,AFI Cotroceni,Basarabia,Auchan Titan,13 Septembrie,Glinka,Pajura-pentru un consult auditiv gratuit.  În urma testării,clienţii care sunt depistaţi cu probleme de auz vor fi direcţionaţi către un cadru medical de specialitate şi vor primi un tichet de reducere în valoare de 300 lei pentru achiziţionarea oricărui tip de aparat auditiv din cabinetele de protezare auditivă Clarfon.

Până acum,în cadrul campaniei desfăşurate în perioada 2 iunie – 31 august 2014,s-au testat 361 de pacienţi,dintre care 255 au fost femei si 106 barbati. 46% dintre pacienţii testaţis-au dovedit a fi hipoacuzici,iar 15% dintre aceştia au ajuns în cabinetele Clarfon.

Serviciile gratuite de testare a auzului puse la dispoziţia clienţilor de către Centrofarm constau în audiogramă – cea mai răspândită metodă de evaluare auditivă,şi audiometrie – test care măsoară pierderea de auz a pacientului şi oferă informaţii care,interpretate,contribuie la diagnosticare sau la alegerea unui aparat auditiv. De asemenea,în cele 13 farmacii Centrofarm din Bucureşti se va afla consilierul de specialitate Clarfon,care va oferi sfaturi şi recomandări clienţilor.