O cerere în căsătorie i-a băgat la închisoare. Ce s-a întâmplat

1 85337 original jpg jpeg

Trebuia să fie un moment emoţionant, însă cererea în căsătorie s-a încheiat prost pentru un cuplu. Nu pentru că răspunsul ar fi fost "nu", ci pentru că cei doi îndrăgostiţi au fost săltaţi de poliţie imediat după eveniment. 

Un tânăr din Iran şi-a cerut iubita de soţie în faţa unui magazin, însă imediat au fost săltaţi de poliţie pentru că au arătat semne de afecţiune în public, încălcând astfel legile. 

După ce femeia a spus "da", tânărul şi-a luat iubita în braţe, iar mulţimea a aplaudat. La scurt timp, poliţia şi-a făcut apariţia şi i-a anunţat că vor fi arestaţi pentru că au încălcat legea islamică din Iran.

Mahmoud Khalaji, comandantul adjunct al poliţiei din provincia Markazi, a declarat agenţiei iraniene de ştiri Fars că cei doi au fost reţinuţi după ce mai mulţi oameni din public au reclamat evenimentul. 

El a afirmat că au fost reţinuţi pentru “comportament indecent în public, care este o influenţă a culturii occidentale degenerate”.

Momentul a fost înregistrat şi postat pe Twitter.

? Man publicly proposes to woman at shopping mall in Arak, central #Iran Both arrested for "marriage proposal in contradiction to islamic rituals... based on decadent Western culture," then released on bail pic.twitter.com/eKdlNX9Bte — Sobhan Hassanvand (@Hassanvand) 8 martie 2019

? Man publicly proposes to woman at shopping mall in Arak, central

Both arrested for "marriage proposal in contradiction to islamic rituals... based on decadent Western culture," then released on bail

Din fericire, cei doi au fost eliberaţi pe cauţiune, însă evenimentul a creat o adevărată dezbatere în mediul online.

“Bieţii de ei, în loc să sărbătorească, au ajuns la poliţie”, a scris un utilizator, pe Twitter.

Sursă: BBC