3 motive să fii geloasă

1 65209 original jpg jpeg

Cine n-a suferit din cauza geloziei măcar o dată? La prima vedere, pare a fi un rău care îi înveninează atât pe cei care îl simt, cât şi pe apropiaţii lor. De fapt, este un ingredient al iubirii fără de care orice relaţie ar deveni plictisitoare.

 Vă apropie mai mult

Gelozia nu este întotdeauna un instict negativ. Te poate face să dai tot ai mai bun într-o relaţie,te motivează să te gândeşti şi să pui în practică mai multe surprize plăcute pentru partener prin care îl poţi recuceri.

Tot din gelozie,vei fi mai interesată să ieşiţi mai mult în oraş împreună,fie că îi propui să mergeţi la un film sau să luaţi cina în oraş,fie că îi surprinzi cu hotărârea ta de a te lua la un meci de fotbal împreună cu prietenii lui.

Alungă monotonia

Odată cu trecerea anilor,o relaţie riscă să devină monotonă. Fiecare dintre voi este sigur pe celălalt şi nu mai simte nevoia să-l cucerească. Dar cu totul altfel este când observi că admiră o femeie mai frumoasă sau când laudă felul de a găti al unei prietene la care mergeţi în vizită.

Gelozia pune deodată lucrurile în mişcare şi te ajută să găseşti o ieşire din banal,tocmai prin strădaniile tale de a găsi reţete noi cu care să-l dai gata sau convingându-te să ai mai multă grijă de felul în care arăţi.

Îi demonstrează iubirea ta

Dacă la început erai avidă să-i arăţi calităţile tale,să ştii tot ceea ce îi face plăcere şi să-i demonstrezi că eşti partenera la care visa de mult timp,după ani buni petrecuţi împreună,numai gelozia poate să te mai mobilizeze să-i arăţi din nou cât îl iubeşti şi ce ar putea pierde dacă alege pe altcineva.

Cu riscul de a vă lua prin surprindere,atâta vreme cât nu este exagerată,gelozia este ea însăşi o dovadă de iubire. Dacă nu dai semne de gelozie când aruncă ocheade unei alte femei,atunci este posibil să nu-l iubeşti la fel de mult pe cât credeai.Recente

Infinity Room Art Safari JPG
Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Acid hialuronic sau ceramide Sursa foto shutterstock 1172680948 jpg
bărbat în pat sursa  Shutterstock jpg
Cum te ajuta lamaia la curatenie jpg
Nicole Kidman și soțul sursa  Shutterstock jpg
Sos de rosii jpg
elvis bun profimedia 0642982238 jpg
Cele mai bune ore la care sa te trezesti si sa mergi la culcare Sursa imagine shutterstock 1672417216 jpg
Lactate jpg
Greseli de curatenie Sursa foto Pixabay jpg
Olivia Wilde foto  Shutterstock jpg
Pizza de post Sursa foto shutterstock 176980196 jpg
Prajitura cu biscuiti, caramel si glazura de ciocolata Sursa foto shutterstock 530690857 jpg
Semnificatia trandafirului jpg
pantofi sport pentru femei jpg
casa de aur a lui Putin sursa  Shutterstock, Proekt jpg
Revista jpeg
oameni fericiti jpg
Kim Kardashian jpg