6 motive pentru care bebeluşii născuţi în luna martie sunt speciali. E dovedit ştiinţific!

1 child 1997729 1920 jpg jpeg

Dacă copilul tău s-a născut sau urmează să vină pe lume în luna martie, te poţi considera o mamă norocoasă. Şi mai norocoasă! Un studiu realizat de oamenii de ştiinţă arată că persoanele născute primăvara, îndeosebi în luna martie, au calităţi aparte.

Lideri, optimişti şi născuţi sub semne zodiacale puternice, Peşti sau Berbec, aceştia se vor face remarcat prin tactul lor, însă în materie de încăpăţânare vei avea ceva de furcă. 

Citeşte şi: De ce plâng bebeluşii. Cele mai frecvente cauze

Iată de ce copiii născuţi în martie sunt speciali

1. Vor deţine funcţii de conducere în corporaţii

Bebeluşii născuţi în luna martie au mai multe şanse de a obţine biroul mult râvnit de angajaţi. Cercatarile indică faptul că în martie sunt născuţi cei care ocupă cele mai multe funcţii de CEOs. Un studiu care a avut că eşantion 375 de persoane cu funcţii de conducere a demonstrat că 12,5% dintre acestea sunt născute în luna martie.

2. Nu sunt predispuşi la miopie la fel de mult că bebeluşii născuţi în vara

Spre deosebire de copiii născuţi în iunie sau iulie, bebeluşii care vin pe lume în luna martie au mai multe şanse de a trece cu brio un test oftalmologic, iar dioptriile nu le vor da bătăi de cap.

3. Sunt optimişti convinşi

Un studiu din 2014 arată faptul că bebeluşii născuţi în martie, precum şi cei din aprilie şi mai sunt optimişti din naştere, dacă ne este permisă această exprimare. Având punctaje mari în ceea ce priveşte ritmul activ al vieţii, născuţii din martie privesc totul cu mai mult optimism decât ceilalţi.

4. Au un risc scăzut de a suferi de afecţiuni respiratorii precum astmul

Acarienii îşi fac simţită prezenţa din abundenţă în această perioada a anului, iar acest lucru poate fi extrem de enervant pentru persoanele alergice, însă reprezintă un avantaj pentru copiii născuţi în martie.

Citeşte şi: Roşu în gât la copii. Cauze, simptome şi tratament

5. Vor deveni, cel mai probabil, păsări de noapte

Un studiu al somnului a scos la iveală faptul că persoanele născute primăvară sau vara se culcă, de regulă, mai târziu decât cei care au venit pe lume toamna sau iarnă. Aşadar, aşteaptă-te că micuţul tău să depăşească cu mult ora potrivită de culcare.

6. Vor fi născuţi sub semnul berbecului sau al peştilor

Cele două semne zodiacale sunt recunoscute pentru determinarea şi pasiunea cu care fac lucrurile. Copiii născuţi între 1 şi 20 martie sunt cunoscuţi că peşti optimişti, iar cei născuţi după 20 martie sunt născuţi sub semnul berbecului. Berbecii sunt cunoscuţi pentru îndârjire, încăpăţânare, dar şi pentru pasiunea cu care îşi îndeplinesc sarcinile.

Sursa: demamici.ro