Arta de a face cadouri

1 55615 original jpg jpeg

Pentru a face o primă impresie bună, nu ai la dispoziţie două şanse, ci doar una, aşa că mica ta „atenţie” trebuie să aibă parte de reacţia scontată. Fie că este vorba o zi de naştere, aniversare, vacanţă sau un cadou pur şi simplu, a alege ceva pentru persoana dragă ţie poate fi cu adevărat dificil. Iată cum poţi trece testul primul cadou oferit!

Oferă mici cadouri personalizatePentru a face un astfel de cadou este sufient să fii atentă la interesele partenerului tău. Uită-te după ceva care să se potrivească cu aria lui de interese,dar care să nu fie prea scump sau de dimensiuni prea mari.  De exemplu,dacă îi place să meargă la pescuit,cumpără-i un set de momeli colorate (în mod sigur îi vor face ziua mai frumoasă). Încearcă să fii mai receptivă când vine vorba despre nevoile lui. Chiar dacă este bărbat,are şi el pasiuni şi lucruri pe care şi le doreşte în ascuns.

În primele etape ale unei relaţii este bine să fii mai rezervată şi să nu îi declari la fiecare 10 secunde cât de mult îţi place de el. Femeile au această tendinţă de a-şi declara dragostea şi afecţiunea cu ajutorul cadourilor,deci abţine-te data viitoare! Majoritatea bărbaţilor nu sunt interesaţi în a primi inimioare sau alte cadouri de acest fel.

Suntem obişnuiţi să oferim de obicei cadouri materiale,strict palpabile,însă dacă te gândeşti un pic,mai există şi altfel de cadouri. De exemplu,dacă observi că lui îi place să meargă la sală,însă în ultima vreme a cam neglijat această formă de activitate,ai putea să-i oferi cadou un abonament nou la sala respectivă. Nu o să fie un cadou extravagant,într-adevăr,însă poate fi exact ceea ce avea el nevoie!

Poţi consolida o relaţie,prin simpla achiziţie a unui lucru care să vă aducă aminte de voi doi,de o activitate comună,un CD cu muzica voastră,un tricou cu un mesaj mai personal...  Atâta vreme cât nu exagerezi,el va aprecia sincer ideea ta de cadou.

Câteodată,pentru ca un cadou să fie reuşit,nu este nevoie de resurse financiare mari,ci de simpla ta inspiraţie de moment. Încearcă să-i faci ceva cu mâna ta,o felicitare,un tablou mic sau orice pe ideea asta. Evident că nu ai cunoştinţele artistice necesare,însă pentru că este făcut din inimă,sigur va arăta bine!