Cum alegi căruciorul ideal pentru bebeluşul tău

1 77234 original jpg jpeg

Viitoarele mămici probabil simt că în viaţa lor urmează o perioadă foarte frumoasă. Dar şi foarte solicitantă. Ştii deja că trebuie să cumperi o mulţime de lucruri, iar căruciorul este cu siguranţă printre primele de pe listă. Şi cum timpul este unul limitat, trebuie să te decizi destul de repede.

Fiind însărcinată, alergatul prin magazinele de specialitate nu este în mod sigur o soluţie prea confortabilă. De aceea, shopping-ul online se dovedeşte a fi cea mai bună modalitate de alegere a căruciorului perfect pentru viitorul tău copil.

Avantajele sunt numeroase. Ai de ales din zeci de modele noi de cărucioare, poţi vedea ce culoare îţi place mai mult, ce funcţii are fiecare cărucior, poţi compara preţurile şi alege data la care vrei să primeşti căruciorul acasă. În plus, ai posibilitatea de a returna produsul dacă acesta nu corespunde aşteptărilor tale.

Pe emag.ro vei găsi cele mai noi modele de cărucioare, la preţuri pentru toate buzunarele. De la preţuri ce pornesc de la 152 de lei şi pot ajunge până la aproximativ 5000 de lei, indiferent de felul căruciorului pe care ţi-l doreşti pentru copilul tău, dar şi de venituri, aici cu siguranţă vei găsi căruciorul pe care îl doreşti.

Fiind vorba de un lucru atât de important pe care îl vei folosi zilnic, îţi oferim câteva sfaturi înainte de a începe să analizezi oferta, astfel încât să iei cea mai bună decizie:

Alege un cărucior adecvat vârstei copilului tău

E important de ştiut că nu toate cărucioarele sunt recomandate pentru nou-născuţi, de exemplu. Până când bebeluşul tău nu va face primii paşi, un cărucior sport nu este o alegere potrivită. Un astfel de cărucior e de preferat pentru copiii ceva mai mari, nicidecum pentru bebeluşi.

Dacă totuşi îţi doreşti un cărucior în acest stil, optează pentru unul flexibil, care poate fi înclinat.

Optează pentru calitate

E vorba de siguranţa copilului tău, aşa că, dincolo de aspectul căruciorului, e necesar ca acesta să fie făcut din materiale de calitate, care să aibă frâne rezistente şi un mecanism de montare-demontare facil. Asta nu înseamnă că trebuie să îl alegi pe cel mai scump.

Online găseşti o gamă variată de cărucioare de la producători de renume, la preţuri pe care ţi le vei putea permite. Important e că ai de unde alege produse calitative.

Informează-te cu privire la tipul căruciorului

Înainte de a cumpăra un cărucior, cel mai bine e să ştii de câte feluri sunt acestea:

-Căruciorul standard este căruciorul care poate fi folosit de la naştere până când copilul împlineşte 2-3 ani.

-Căruciorul 2 în 1 este format din căruciorul standard şi scoica de maşină.

-Căruciorul 3 în 1 este prevăzut cu landou, cărucior sport şi scoică de maşină.

Greutatea căruciorului

Este un alt factor care trebuie luat în calcul. Trebuie să ai în vedere că îl vei transporta în diverse locuri şi cu diverse mijloace de transport. De aceea, acesta trebuie să nu fie foarte greu, trebuie să fie pliabil şi cât mai compact pentru a încăpea în portbagaj.

Dacă ţi se pare că sunt foarte multe detalii de luat în calcul, ei bine, află că acestea sunt doar câteva. Din fericire, le poţi analiza pe toate fără nicio grabă pe

.

găseşti cele mai noi modele de cărucioare de pe piaţă, prezentate detaliat, ca să ştii ce cumperi.

Sursa foto: blesk.cz