Cum te relaxezi la serviciu

1 47205 original jpg jpeg

Când creierul începe să scoată fum şi nu-i chip să te mai poţi concentra la sarcinile de muncă, nu are rost să te forţezi. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi recapeţi puterea de concentrare.

Pe aceeaşi temă:

Cum să-ţi atingi obiectivele de serviciu

Organizează-te eficient la serviciu

Eliberează-ţi mintea

Dacă ţi s-au împăienjenit ochii şi simţi că un pat ţi-ar fi cel mai bun prieten,ia-ţi liber cinci minute. Orice altă activitate te va face să te gândeşti şi la altceva în afară de muncă. Citeşte ziarul sau stai la poveşti cu o colegă de serviciu. Aşa te vei „rupe” de ceea ce ai de făcut şi vei putea să te reapuci de treabă cu mai multă energie. Ascultă muzică

În jurul tău este gălăgie şi îţi vine să apeşi butonul mute? Din păcate,încă nu a apărut aparatul minune care să facă linişte în jurul tău. În schimb,te poţi folosi de căşti ca să te distanţezi de bruiajul celorlalţi. În funcţie de stare,ascultă muzica potrivită. În acest fel,prezenţa celorlalţi colegi nu va fi o povară,plus că vei avea parte de câteva momente binemeritate de relaxare.

Hidratează-te

Un birou supraîncălzit poate să întindă la maxim nervii oricui. Bea lichide şi vei vedea că te vei calma şi te vei simţi în stare să-ţi pui ordine în gânduri. Ceaiul verde este ideal atunci când îţi doreşti o energizare blândă,fără agitaţie. El conţine şi antioxidanţi ce protejează celulele,reglează zahărul din sânge şi îmbunătăţeşte funcţiile creierului.

Oxigenează-ţi creierul

Dacă jobul tău presupune să stai toata ziua la birou,ai nevoie de o gură de aer proaspăt. Prin urmare,stai câteva minute lângă un geam sau fă o scurtă plimbare până afară. De asemenea,câteva întinderi ale muşchilor îţi vor readuce pofta de muncă. Ele reduc tensiunea şi-ţi măresc debitul sangvin către muşchi,lucru care te face să devii din nou energică. Stai dreaptă,cu umerii inapoi şi întinde pe rând fiecare grupă de muşchi. Nu uira să respiri adânc în timp ce te mişti.Recente

Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg