Lecţii de viaţă transmise de mamă fiicei sale

1 77804 original jpg jpeg

Relaţia dintre o fată şi mama sa este una specială şi unică şi care nu se mai găseşte în nicio altă parte. Încă de mică, mama îi insuflă fiicei sale cele mai bune lecţii şi valori şi o încurajează pentru viitor. Şi, odată ce fetiţa devine fată şi apoi femeie, ea îşi aminteşte de tot ce a învăţat de la mama ei.

Iată care sunt cele mai importante lecţii pe care o fată le învaţă de la mama ei!

Ai încredere în tine

Câteodată, trebuie să ai încredere în instinctele tale. Odată ce creşti, începi să îţi dai seama ce este bine şi ce este rău. Şi dacă trebuie să iei o decizie, nu lăsa pe nimeni să pună presiune pe tine. Închide ochii şi respiră adânc, apoi ascultă-ţi inima.

Să nu îţi fie frică să-ţi asumi riscuri

Este greu să te dezvolţi fără să nu îţi asumi riscuri. Dar la fel de important este să ţii cont de potenţialele consecinţe înainte de a-ţi asuma riscul. Aşadar, indiferent de ce alegi să faci, ţine cont de toate aspectele. Nu te arunca niciodată cu capul înainte.

Continuă să iubeşti

Animalele de companie se pierd, partenerii pleacă, cuplurile divorţează. Dar nu trebuie să renunţi. Chiar şi atunci când l-ai găsit pe el, sufletul tău pereche, inima ta nu trebuie să înceteze să mai iubească. Reîndrăgosteşte-te de el în fiecare zi!

Iubeşte-ţi şi respectă-ţi corpul

Acest lucru este foarte important în zilele noastre. Corpul este singurul lucru pe care-l ai, chiar dacă el nu este perfect. Nu trebuie să îţi doreşti să ai corpul unei alte persoane. Încearcă să ai un stil de viaţă sănătos şi concentrează-te pe ce trebuie să faci.

Învaţă din greşeli

Nu poţi evolua dacă nu înveţi din greşelile pe care le-ai făcut. Talentul natural este minunat, dar nu este suficient. Munca şi dăruirea te vor ajuta să ajungi acolo unde îţi doreşti, dar şi faptul că înveţi din greşelile pe care le faci. Ele te vor face o persoană mai bună.

Recunoaşte când greşeşti

Cu toţii avem prieteni care au ultimul cuvânt, dar care nu au dreptate de fiecare dată. Nu încerca să fii şi tu la fel. Toţi facem greşeli, însă este important să ne dăm seama şi să admitem faptul că am greşit. Propoziţia ”Îmi cer scuze!” poate acţiona ca o magie când trebuie să repari un rău pe care l-ai făcut involuntar.

Este ok să plângi

Suferinţa şi durerea ţinută în suflet nu sunt sănătoase. Nu trebuie să îţi fie frică să plângi, să te descarci. Acceptă emoţiile, plângi, după care mergi mai departe.

Tu o poţi face

Cea mai importantă lecţie de viaţă, pe care o fată trebuie să o înveţe de la mama ei este: ”niciodată nu lăsa pe nimeni să spună că tu nu poţi face ceva”. Ai încredere în tine, indiferent de ce se întâmplă.



Recente

Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg