Loredana Groza, despre meseria de mamă: ”E foarte grea!”

3 83497 original jpg jpeg

Cântăreaţa care la vârsta ei se bucură de o popularitate enormă a vorbit deschis despre a doua ei muncă grea. Şi anume, meseria de mamă! Vedeta susţine că este greu să creşti un copil, dar e la fel de frumos, în aceeaşi măsură. Fiica ei a împlinit 16 ani şi încă descoperă lumea.

Loredana Groza este prietenă bună cu fiica ei. Cele două adoră să meargă des în vacanţe. Cantăreaţa a oferit un interviu recent în care a vorbit despre rolul ei de părinte.

image

”Ca mamă sunt exact aceeaşi persoană cum mă vedeţi pe scenă, nu cred că am alte personalităţi. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă şi îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt şi soră, şi prietenă, în acelaşi timp, cu Elena.

Trăiesc alături de Elena viaţa ei, dar şi viaţa mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generaţia ei foloseşte tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei.

image

E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă şi să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligaţii profesionale – cât mai plin. Ne plac excursiile şi experienţele pe care le descoperim în lumea întreagă. Cred că e un avantaj pentru generaţia ei că trăieşte într-o lume liberă, în care poate vizita orice ţară şi poate simţi diversitatea altor culturi. Generaţia ei este mai tolerantă şi mai deschisă.

E greu când vrei să ajustezi unele decizii ale copilului tău, dar ştii că trebuie să-l laşi liber să experimenteze singur, să înveţe singur, să-şi dezvolte personalitatea lui. Lupta e cu mine, de a o urmări de la o distanţă mică, dar de unde pot vedea totul. Încerc să iau lucrurile aşa cum sunt şi încerc să mă adaptez şi să îi transmit nişte principii de viaţă foarte clare, dar nu prin a i le impune, ci prin discuţii prieteneşti. Vreau să înţeleagă faptul că, în viaţă, totul trebuie obţinut prin muncă. Lucrurile obţinute uşor, victoriile facile, drumurile bătătorite sunt căi pe care nu mai descoperi nimic. Trebuie să o inspir, ca model de viaţă, aşa cum şi părinţii mei m-au inspirat pe mine. De aceea, nu trebuie să greşesc niciodată în faţa ei, nu trebuie să îmi încalc cuvântul dat, nu trebuie să o dezamăgesc niciodată!”, a mărturisit Loredana Groza.

Sursa: viva.ro