«Ne-am despărţit! Îi mai dau o nouă şansă?»

află dacă nu te iubeşte în funcţie de zodie jpeg

Chiar dacă se spune că ulciorul nu merge la apă de două ori, în relaţiile de cuplu s-ar putea să nu se aplice zicala. Sunt şanse să vă fie bine ca înainte, dar sunt şi câteva reguli pe care n-ar fi rău să le urmaţi pentru a o lua de la capăt împreună.

Când auzi vorbindu-se despre cupluri care s-au împăcat şi se înţeleg bine îţi vine să pufneşti în râs.

Mai gândeşte-te odată! Dacă s-au despărţit cândva înseamnă că au existat probleme,dar şi că au învăţat din cele întâmplate. Mai mult,o scurtă perioadă de separare ajunge să sudeze unele cupluri,să le facă mai puternice.

Confruntaţi-vă trecutul

Înainte de orice,pentru a scăpa de resentimente şi pentru a avea de învăţat ceva din experienţa prin care aţi trecut,ar fi bine să aveţi o discuţie despre ceea ce v-a despărţit odată.

Este un pas esenţial pe care trebuie să-l faceţi ca să aveţi o relaţie bună. Îndrăzneşte să-i spui ce te-a deranjat şi ce ţi-ar plăcea să schimbe în legătură cu asta. Propune-i să facă şi el la fel şi stabiliţi câteva reguli pe care să le respectaţi.

Luaţi-o încet

Fie că vreţi,fie că nu,niciunul dintre voi nu mai este la fel şi aveţi nevoie de timp să reîncepeţi o relaţie împreună. Încercaţi să vedeţi acest început ca o relaţie cu totul nouă,chiar dacă sunteţi atât de familiarizaţi unul cu celălalt.

Oricât de mult v-ar plăcea ca la numai câteva zile de la împăcare să petreceţi dimineţile de week-end în pat,ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat,este important să nu cădeţi pradă pasiunii şi să parcurgeţi toţi paşii obişnuiţi ai unei relaţii cu o persoană pe care nu o cunoşteaţi.

Regăsiţi-vă

Partea bună a unei despărţiri este că vă puteţi analiza relaţia cu puţină detaşare. Întâlnind alte persoane,vă convingeţi dacă fostul partener este sa nu cel cu care vă simţiţi cel mai bine.

Apoi,după împăcare,amândoi aveţi şansa de a vă vedea relaţia cu alţi ochi şi vă străduiţi să nu pierdeţi din nou persoana la care ţineţi. În ceea ce priveşte relaţiile avute între timp,evitaţi să intraţi în detalii şi să vă concentraţi mai degrabă asupra voastră. Petreceţi cât mai mult timp împreună şi bucuraţi-vă unul de altul.