S-a născut cu sindromul Down, dar a demonstrat că boala poate fi învinsă! E model şi toate agenţiile o vor

1 84897 original jpg jpeg

Georgia, o puştoaică de 14 ani diagnosticată cu sindrom Down a luat cu asalt internetul, după ce o fotografie cu ea a atras atenţia unei agenţii de modele.

Totul a început după ce mama ei, Rubia Traebert, a postat o fotografie pe Facebook care a strâns peste 1000 de aprecieri într-un timp foarte scurt.

"Totul a început ca o glumă. Am postat o fotografie cu ea pe Facebook şi a fost un succes. Ideea a fost de a vedea cât de mult poate inspira şi ceilalţi copii care suferă de acest sindrom", a spus Rubia, mama tinerei. 

image

Acum Georgia are zeci de mii de urmăritori pe Instagram, a devenit una dintre imaginile unui important brand de haine şi este "curtată" de mai multe agenţii de modeling di  Brazilia pentru reclame şi apariţii în reviste.

“Ni se spune deseori că suntem nişte războinice şi modele de urmat pentru mame şi copii cu nevoi speciale”, a declarat mama. 

Georgia s-a născut cu sindromul Down, i-a fost dificil să-şi gasească prieteni pentru că la şcoală toata lumea o evita. A schimbat mai multe instituţii de învăţământ şi din pricina "intârzierilor ei de dezvoltare" oamenii cu care interacţiona ajungeau să dispară în cele din urmă. 

Însă, în timp, Georgia a înţeles că tot ce trebuie să facă este să depăşească orice prejudecăţi şi să încerce să ducă o viaţă normală.

“Sfatul meu este să nu renunţi niciodată. Continuă să lupţi şi să crezi pentru visurile tale pentru că nimic nu este imposibil. Vreau, cred şi lupt pentru ca ele să devină realitate”, a mai spus mama. 

Sursă: dailymail.co.uk