Savurează clipele importante în familie

1 57195 original jpg jpeg

Ziua de lucru se măreşte constant şi avem mai puţin timp liber pentru familie. Avem însă nevoie de acele momente speciale pe care să le petrecem alături de cei dragi şi pe care să le transformăm în obiceiuri sănătoase.

Nu uita de momentele dragi

Care sunt acele lucruri fără de care nimeni nu-şi poate imagina viaţa de familie? Câte dintre acestea mai sunt respectate atunci când ziua de lucru se măreşte din ce în ce mai mult?

Regretăm de cele mai multe ori faptul că ziua are doar 24 de ore şi uităm câteodată de importanţa momentelor cu adevărat speciale din viaţa fiecăruia. Sărim peste micul dejun în familie şi decidem că pauza de masă o putem petrece la birou, renunţăm la plimbările lungi şi credem că vom putea recupera timpul pierdut înainte de lăsarea nopţii.

Fă zilnic o «şedinţă de familie»

Pe de o parte, şedinţa de la birou, de la primele ore ale dimineţii, este cea mai de preţ întâlnire a zilei de lucru. De cealaltă parte însă, „şedinţa de familie”, care are loc de obicei la finalul zilei, este acel obicei important şi binemeritat pentru toată lumea, moment care adună într-un singur loc bunicii, părinţii şi copiii şi, odată cu ei, poveştile şi întâmplările lor de peste zi.

Credit foto: www.freepik.com