Se mai gândeşte la fosta?

1 70197 original jpg jpeg

Te întâlneşti de ceva timp cu un băiat sau aveţi o relaţie de ani buni, însă nu eşti sigură dacă a reuşit să treacă peste sentimentele pentru fosta lui prietenă? Ai nevoie de câteva semne clare ca să te dumireşti!

Îi plimbă câinele

De fiecare dată când îl suni,este la plimbare cu animăluţul fostei prietene şi are grijă de acesta ca de ochii din cap. Atât timp cât au cumpărat câinele împreună şi şi-au promis să aibă grijă de el,acest lucru este normal. Dar dacă are grijă de el numai ca să-i facă pe plac şi,în plus faţă de această activitate,îi plăteşte facturile sau dacă are cheile de la ea de-acasă,este cazul să-ţi faci griji.

Este la dispoziţia fostei

Fosta prietenă a partenerului tău îi scrie încontinuu şi aleargă în braţele lui ori de câte ori suferă o dezamăgire? Hm,este cazul să iei atitudine! Nu zice nimeni să nu mai fie prieteni,dar de aici şi până la a-l considera mereu la dispoziţia ei când întâmpină probleme,este o mare diferenţă. Şansele ca el să fi lăsat trecutul în urmă sunt foarte mici.

Merge cu ea la evenimente oficiale

Ai o nuntă în familie şi partenerul tău îşi invită fosta prietenă să-l înoţească. Peste aşa ceva nu poţi să treci! Este evident că încă o place şi se arată în public la braţul ei. În plus,dacă îţi vorbeşte tot timpul despre ea şi are tendinţa să te compare,este indicat să închei relaţia şi să-i dai răgaz să-şi reconsidere priorităţile.

Veştile ajung mai întâi la ea

Prima veste despre avansarea la locul de muncă a partenerului tău nu trebuie să ajungă întâi la fosta prietenă. Tu trebuie să deţii cel mai important loc în viaţa lui şi să-i fii aproape în orice situaţie. Pozele cu ea ascunse în buletin şi starea de agitaţie şi de nervi când află că are un nou prieten sunt iarăşi câteva semne clare că iubitul tău încă este „prins” de fosta prietenă.