Temele la matematică, „Bau-Bau‟ pentru actriţa Sandra Bullock. Rolul de mamă îi pune capac

1 sandra bullock jpg jpeg

Când vine vorba de actorie, Sandra Bullock nu se dă în lături de la nicio provocare, însă în ceea ce priveşte viaţa personală, un singur lucru îi dă mari bătăi de cap: matematica.

În timpul unei emisiuni „The Kelly Clarkson Show‟, Bullock a vorbit despre viaţa de familie, despre creşterea copiilor, dar şi despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat, de-a lungul timpului, de când este părinte. Potrivit actriţei din „The Proposal‟, temele celor doi copii ai săi, Louis (12 ani) şi Laila (10 ani) la matematică reprezintă cele mai dificile provocări pentru ea, când vine vorba de educaţia celor mici.

Sandra Bullock: „Nu o înţeleg. Nici măcar nu vreau să încerc‟

În cadrul emisiunii, Bullock a mărturisit că atât Louis, cât şi Laila învaţă la şcoală, la orele de matematică, o metodă numită „Singapore math‟, (denumire neoficială pentru un curriculum predat în Singapore), tehnică pe care actriţa nu o înţelege: „Este noua matematică din casa noastră pe care eu nu o înţeleg. Nici măcar nu vreau să încerc‟, a spus ea.

De asemenea, Bullock a mărturisit că, în timpul pandemiei, copiii săi s-au folosit de iPad-uri pentru a înţelege principiile acestei tehnici, dar şi pentru a găsi rezolvările problemelor pe care ei le primeau la şcoală: „Au învăţat lucruri pe care nici nu ar fi trebuit să le cunoască‟, a punctat actriţa.

Sandra Bullock nu este singura vedetă care are probleme în a-şi ajuta copiii la temele de acasă. Kelly Clarkson, moderatoarea emisiunii, care este mama a doi copii, River (7 ani) şi Remington (5 ani) se află în aceeaşi situaţie. Clarkson a sfătuit-o pe Bullock să apeleze la „un prieten‟ atunci când vine vorba de temele copiilor, la această disciplină. 

Sursă foto: Shutterstock