Un weekend de neuitat cu iubitul

1 64833 original jpg jpeg

Nu doar femeile vor să fie apreciate, şi bărbaţii au nevoie să lise arate că sunt iubiţi. Dacă ai să-i pregăteşti iubitului tău un weekend romantic, ai să-i faci o surpriză plăcută, care va cimenta şi mai mult relaţia voastră.

Un weekend romantic nu înseamnă că trebuie să cheltuieşti o grămadă de bani. Poate fi şi acasă.Important este ca EL să simtă că este centrul Universului. Ce trebuie să faci?

Pasul 1

Invită-l la tine fără să-i spui ce i-ai pregătit. Pretextul poate fi un film pe care vreţi să-l vedeţi împreună. Pregăteşte o cină romantică,decorează masa cu lumânări şi flori.

Pasul 2

Fă-i un dar „de suflet”. În loc să cumperi ceva scump,poţi să-i faci un CD cu melodiile preferate sau să-i dăruieşti bilete la un meci pe care ar vrea să-l vadă cu „băieţii”.

Pasul 3

Pregăteşte o baie cu arome şi multă spumă. După baie,fă-i un masaj cu uleiuri parfumate. Nu rata niciun centimetru de piele,insistă pe zonele sensibile.

Urmează scenariul nostru şi vei vedea că iubitul tău va fi impresionat şi mai îndrăgostit  de tine. Gesturi aparent mărunte,dar făcute din suflet,valoarează mai mult decât un cadou costisitor. Un zâmbet,un gest plin de tandreţe sau o vorbă bună spusă exact atunci când celălalt are nevoie sunt nepreţuite.