Pete maronii pe piele? Cum să scapi rapid de ele, în mod natural

2 cum sa scapi de petele maronii de pe piele jpg jpeg

Vara aduce cu ea un soare puternic, care, pentru unii reprezintă un prilej de a obţine un bronz frumos, iar pentru alţii provoacă mari bătăi de cap, precum apariţia inesteticelor pete maro pe piele.

Aceste pete apar în zonele expuse la soare, cum ar fi faţa, spatele, gât, piept, umeri şi mâini. Principalele cauze ale apariţiei lor sunt expunerea la soare, îmbătrânirea şi genetica, dar şi factori precum stresul, sarcina, deficienţele de vitamine pot contribui, de asemenea, la apariţia acestor probleme.

Chiar dacă pare greu de crezut, poţi să scapi de aceste pete foarte simplu cu ajutorul unui remediu natural. Este vorba despre un secret al femeilor asiatice, care au mereu o piele perfectă, chiar şi la o vârsta înaintată. Ele folosesc o reţetă naturală, care pur şi simplu întinereşte pielea şi curăţă aceste pete inestetice care apar pe piele, atunci când ajungem la vârste înaintate.

Citeşte şi: 5 trucuri pentru un bronz perfect

Taie mărunt coaja unei banane şi toarnă deasupra 250 ml de apă clocotită şi lasă lichidul să se răcească. Apoi aplică apa în forme de gheaţă şi pune-le în congelator. Cuburile de gheaţă se aplică prin mişcări circulare în zonele afectate. Repetă acest procedeu de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, şi vei vedea că petele tale de pe corp vor începe să se estompeze după doar o săptămână.

Citeşte şi: Sfaturi pentru un bronz sănătos

De asemenea, vitamina E este foarte utila in tratarea petelor maronii de la soare, deoarece ajuta la regenerarea celulara. Poti crea chiar un unguent din continutul unei capsule de vitamina E si putina miere, pe care sa il aplici pe portiunile de piele afectate.