Pleci în vacanță cu prietenii? AFLĂ ce trebuie să iei cu tine că să nu te plictisești pe drum

Planificarea unei vacanțe cu amicii apropiați nu ar trebui să fie dificilă, mai ales dacă aveți gusturi comune și știți ce va doriți.

image

O plecare cu mașina sau cu trenul poate o fi o super alegere pentru voi, însă este recomandat să aveți puse pe listă și câteva activități ca să petreceți timp de calitate. În următoarele rânduri poți descoperi detalii despre “mini bagajul” de drum care să îți țină companie în orele lungi de călătorie.

Ce poți lua cu tine ca să te bucuri de momente frumoase cu prietenii tăi:

 • Căști de telefon

Dintr-o călătorie cu prietenii nu ar trebui să lipsească muzica preferată. Ascultată la radio sau pregătită pe stick-ul de memorie, muzica este un prieten de drum pe care te poți baza oricand. Puteți însă să treceti la un alt nivel și să ascultați muzica împreună, la căști, la un volum mai ridicat, împărtășind piesele preferate cu ajutorul gadgeturilor din dotare.

Poți pregăti astfel un “silent disco” în mașină sau în tren, în drumul spre destinația voastră. Iar dacă ești în căutare de căști pentru telefon, descoperă pe Altex.ro o gamă variată de produse de acest gen și alege în funcție de telefonul pe care îl folosești.

 • Cărți de joc

Cine a spus că nu se poate “încinge” o partida de cărți în mașină? Totul este posibil cu puțină imaginație, un set de cărți de joc și un coechipier care să stabilească regulile pentru participanți. Distracția va fi pe măsură, iar șansele să va plictisiți vor fi aproape nule. Trebuie doar ca persoana responsabilă de cumpărarea cărților de joc să nu uite să le pună în bagajul de calatorie.

 • Cubul lui Rubik

Dacă ești departe de anii copilăriei și totuși ai rămas nostalgic, ai putea să îți surprinzi prietenii cu binecunoscutul cub al lui Rubik atunci când plecați în vacanță. Este suficient unul singur ca mai apoi să îl treceți din mână în mână pentru a-l rezolva. Și cu singuranță că veți avea destul timp de petrecut în mașină, în tren sau în avion ca să îi dați de cap.

 • Reviste și cărți de citit

Călătoriile cu prietenii sunt prilej de conectare sau deconectare de la realitate, cel puțin pentru câteva ore până ajungeți la destinație. Atunci când discuțiile iau o pauză, poți răsfoi cărțile sau revistele preferate, dacă le-ai pus în bagaj. Astfel te poți pune la curent cu noutățile sau poți devora cărțile cumpărate de mult pe care poate le-ai păstrat în bibliotecă până acum.

 • Tableta de desen

Dacă inspirația și creativitatea ți-au fost mereu la îndemână, atunci cu siguranță că poți opta pe aceste lucruri atunci când pleci în călătorie cu prietenii. O tabletă sau un bloc de desen sunt perfecte pentru câteva schițe inspirate din piesajul din fața ochilor. Poți chiar inventa pe loc un joc care să îi implice pe amicii tăi, invitându-i la desen.

Așadar, poți pune pe listă aceste activități de drum, dacă pleci în excursie cu prietenii tăi. Nu uita să îți faci bagajul din timp, să îți planifici activitățile și să te bucuri de timp frumos alături de compania ta selectă.

Sursă foto: Pexels.comRecente

Cum săa te imbraci in functie de forma corpului Sursa foto Shutterstock 415191826 jpg
tomodel de 91 de ani a pozat topless sursa  Instagram jpg
Dantura ta nu este asa cum ti ai dori Descopera cum poti obtine zambetul mult visat! jpg
Simți o senzație de uscăciune în zona ochilor și nu știi cum ai putea să te protejezi de radiațiile ce te înconjoară Alege să investești în sănătatea ta vizuală folosind aceste 3 metode jpg
Beneficiile și efectele negative ale soarelui asupra corpului jpg
Un zâmbet de milioane costă foarte puțin dar îți poate oferi foarte multe jpg
Fulgi sau lapte de ovaz in cafea Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede Shutterstock jpg
a muri de bătrânețe sursa foto  Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room Îți spunem noi cum să l alegi! jpg