5 reţete de paste absolut delicioase pe care trebuie să ştii să le faci

1 69899 original jpg jpeg

Pastele sunt un preparat simplu de făcut atunci când aveţi puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti cina. Iată mai jos 5 reţete care îi pot face până şi pe cei mai pretenţioşi pofticioşi să saliveze in faţa farfuriei:

PASTE CU PIEPT DE PUI ŞI LEGUME

 

Ingrediente

3 linguri de ulei

3 bucăţi de piept de pui feliat

1 ardei roşu feliat

1 ardei verde feliat

1 ardei galben feliat

1 ceapă tăiată

1 lingură de sar

1 lingură de piper

1 lingură de chili

1 lingură de chimen

1 lingură de pudră de usturoi

5 pahare de lapte

400 de grame de paste 

1 cană de brânză cu piper

Mod de preparare

Încălziţi uleiul într-o oală mare apoi adăugaţi pieptul de pui până capătă o nuanţă aurie. Scoaţi puiul şi adăugaţi legumele şi mirodeniile până când ceapa este gătită suficient. Puneţi la loc puiul pe foc şi adăugaţi laptele şi penele şi lăsaţi să se gătească aproximativ 10 minute până când pastele devin moi sau aldente după preferinţe. La final,adăugaţi brânza rasă. Pofta bună!