Borş cu sfeclă

Vrei o ciorbă cu un gust bogat? Nimic mai uşor! În patru paşi simpli, poţi prepara acest borş plin de vitamine şi cu o savoare deosebită.
Ai nevoie de / 500 g carne de vită / 2 morcovi / ¼ varză / 1 ţelină / 3 sfecle / 1 ceapă / 2-3 linguriţe de bulion / 250 ml smântână / piper / sare / 750 ml borş / 1-2 linguri ulei pentru călit
Pasul 1

Speli,cureţi de pieliţe şi tai carnea de vită cubuleţe. Torni ulei într-un vas şi rumeneşti carnea de vită. Speli şi cureţi morcovii,ţelina,ceapa şi sfecla.
Pasul 2

Tai morcovii rondele,ceapa julien,sfecla bucăţele,iar ţelina cubuleţe. Arunci primele foi de la varză,o speli şi toci fideluţă un sfert din ea.
Pasul 3

Pui toate ingredientele tăiate peste carne. Torni apă clocotită şi laşi la fiert. Când sunt aproape moi,adaugi 2-3 linguriţe de bulion. Amesteci şi laşi la fiert,la foc moale.
Pasul 4

După 40-45 de minute,încerci şi dacă s-au fiert ingredientele torni borşul. Potriveşti de sare şi piper,mai laşi 10 minute ca să se combine aromele şi opreşti focul. Poţi servi,după gust,cu smântână,dar borşul este gustos şi fără.