Borş de sfeclă

1 65342 original jpg jpeg

De ce ai nevoie pentru a prepara borş de sfeclă: 1 kg sfeclă / 500 g carne vită/ 3-4 morcovi / 4 cepe / 1 cartof / 2-3 linguri ulei / borş; / smântână (opţional) / leuţean / pătrunjel / sare

Cum se prepară acest bors de sfecla

Speli carnea şi o tăi cuburi. Morcovii şi ceapă le dai prin răzătoare şi le căleşţi în ulei aproximativ 2 minute. Adaugi 1 l de apă fierbinte,carnea  şi fierbi 30 de minute. Cureţi sfecla şi o dai prin răzătoarea  cu găuri mari,apoi cureţi şi cartoful şi îl tăi cubuleţe. Le pui în oală şi le laşi la fiert până se înmoaie.Acreşţi ciorba cu borş şi completezi cu apă clocotită dacă  este prea deasă. La sfârşit,adaugi sare după gust. Poţi servi acest borş de sfeclă şi rece,cu smântână.

Pentru 6 porţii

Preparare 60’

Dificultate mică



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg