Brioşe cu kaizer

1 59152 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 350 g făină, 250 ml lapte, 50 ml ulei, 2 ouă, 1 roşie, 40 g drojdie, 50 g caşcaval ras, 100 g kaizer (sau costiţă afumată), 100 g măsline negre, 100 g spanac congelat, 1 ou pentru uns deasupra, sare.

Cum se prepară:

Se dizolvă drojdia în laptele călduţ,apoi se adaugă,pe rând,uleiul,sare,după gust,ouăle,măslinele feliate şi spanacul scurs şi tăiat fâşii.

Se adaugă roşia curăţată de seminţe şi tăiată cubuleţe mici,făina treptat,amestecând mereu până se încorporează toate ingredientele. La sfârşit,se adaugă kaizerul (sau costiţa) tăiat cubuleţeşi caşcavalul ras.

Se tapetează formele de brioşe cu hârtie specială de copt,se toarnă compoziţia preparată (se umplu trei sferturi) şi se pun la cuptor pentru 15 minute,la foc potrivit. Se scot din cuptor,se ung pe deasupra cu ou bătut cu o lingură de lapte şi se mai lasă în cuptor încă 10-15 minute,până se rumenesc frumos. Se consumă calde sau reci.



Recente

Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg
Budinca de fasole verde  Sursa foto shutterstock 1245157390 jpg
roșcată  Shutterstock jpg
Aliment previne imbatranirea prematura  Sursa foto shutterstock 141481627 jpg
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
cadouri de lux craciun jpg
shutterstock 2300611293 jpg
Tendinte in manichiura 2025  Sursa foto shutterstock 2558099953 jpg
shutterstock 2346313049 jpg
Cartofi crocanti  Sursa foto shutterstock 1913264548 jpg
Adolescent stand la birou 2278849883 jpg
okmagazine ro tv smart samsung  jpg
Strudel cu mere  Sursa foto shutterstock 739280095 jpg
ClickPentruFemei (2) (3) jpg
shutterstock 1754480510 jpg
Tocinei Sursa foto shutterstock 2161251405 jpg
Merita sa iei suplimente alimentare sau nu  Sursa foto shutterstock 2531363947 jpg
Placinta cu pere  Sursa foto shutterstock 695213329 jpg