Brioşe cu salam şi caşcaval

Dacă ai ramas în pană de idei, pregăteşte pentru cei dragi brioşe cu salam şi caşcaval. Iată cum să le prepari:
Ingrediente pentru 4 persoane:
-125 g salam Victoria de la Moldova în Bucate,tăiat în cubuleţe
-125 g caşcaval Dalia,tăiat în cubuleţe
-50 g parmezan răzuit
-260 g faină,cernută prin sită fină
-8 g de drojdie uscată
-2 ouă mari
-50 g unt cu 80% grăsime,la temperatura camerei
-225 ml lapte
-1 linguriţă de sare
Mod de preparare:
Încingeţi cuptorul la temperatura de 180 °C. Ungeţi cu ulei 12 forme de muffins.
Amestecaţi făina cu drojdia uscată,într-un bol. În alt bol,bateţi ouăle cu sarea şi laptele până amestecul devine spumos. Turnaţi amestecul lichid peste cel uscat,încorporând cu grijă,folosind o spatulă de metal sau plastic. Adăugaţi cuburile de salam Victoria şi pe cele de caşcaval,apoi parmezanul răzuit.
Turnaţi compoziţia obţinută în cele 12 forme de muffins,fără a depăşi ¾ din înălţime,apoi introduceţi în cuptor şi coaceţi muffins timp de 24-28 minute sau până scobitoarea iese curată dacă au fost înţepate muffins-urile.
Serviţi muffins călduţe sau reci.