Brioşe delicioase cu gem

1 57538 original jpg jpeg

Ingrediente: 250 g unt, 250 g zahăr, 6 ouă, 120 ml lapte, 1 fiolă esenţă de vanilie, 2 linguriţe praf de copt, 1 lămâie, 1 praf de sare, 2 căni făină, 12 linguriţe gem

Cum se prepară:

1. Se freacă spumă untul la temperatura camerei cu zahărul. Se încorporează pe rând ouăle, amestecând continuu. Se adaugă esenţa de vanilie şi coaja de lămâie. ­Făina se amestecă cu praful de copt şi sarea. Se toarnă în ploaie 1/4 din făină,apoi 1/4 din lapte, mixând energic, şi se continuă până se încorporează toată făina şi laptele.

2. Se toarnă compoziţia în forme unse, umplându‑le pe jumătate,se pune câte o linguriţă de gem în fiecare brioşă şi se acoperă cu res­tul compoziţiei,dar nu mai mult de 3/4 din formă,pentru că vor creşte la copt. Se coc în cuptorul preîncălzit circa 25 de minute.



Recente

femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg