Cartofi pe grătar cu rozmarin şi boia

1 71391 original jpg jpeg

Aceşti cartofi pe grătar cu rozmarin şi boia sunt felul de mâncare cu care poţi bate orice alt fel de mâncare! Vei vrea să-i prepari oricând pe perioada anului, indiferent de anotimp, dacă eşti singur sau cu familia acasă.

Ingrediente

500 g cartofi,tăiaţi în bucăţi

1 ceapă,tăiată în bucăţi mari

6 căţei de usturoi,tăiaţi în trei

1 lingură+1 linguriţă ulei de măsline

1 ½ linguriţă rosmarin uscat

½ linguriţă boia afumată

½ linguriţă sare

½ linguriţă piper

Mod de preparare

Încingi grătarul. Într-un vas mare,amesteci cartofii,ceapa,usturoiul şi uleiul. Amesteci ca să acoperi bine legumele. Adaugi rozmarinul,boiaua,sare şi piper şi amesteci iar.

Folosind 2 foi de aluminiu,pui câte jumătate din compoziţia de cartofi în mijlocul foliilor. Împachetezi apoi peste,şi sigilezi. Foloseşte o a treia foilie de aluminiu pentru a împacheta ambele pachete.