Cel mai gustos gulaş de vită
Nu ai cum sa dai greş cu acest preparat! Este perfect pentru o duminică petrecută în familie.
Ai nevoie de
500 g antricot de vită,fără os
7 cartofi
5 linguri ulei
1 ceapă
3 căţei de usturoi
1 morcov
1 linguriţă boia dulce
½ linguriţă boia iute
1-2 linguri bulion
apă
sare
piper
Mod de preparare
Tai carnea cubuleţe,o freci cu usturoiul şi sare şi piper după gust. O laşi la marinat peste noapte. Încingi uleiul şi rumeneşti carnea pe toate părţile,apoi o scoţi. Adaugi ceapa tocată,în acelaşi ulei,şi o ţii pe foc până când devine sticloasă,apoi adaugi cartofii tăiaţi felii,carnea şi morcovul tocat. Torni apă clocotită cât să acoperi carnea şi o laşi să fiarbă la foc mic. Pui boiaua,bulionul şi mai laşi până scade sosul. Dacă este cazul,potriveşti de sare şi piper.
2-3 porţii
Preparare 70’
Dificultate medie