Cel mai gustos gulaş de vită

1 70595 original jpg jpeg

Nu ai cum sa dai greş cu acest preparat! Este perfect pentru o duminică petrecută în familie.

Ai nevoie de

500 g antricot de vită,fără os

7 cartofi

5 linguri ulei

1 ceapă

3 căţei de usturoi

1 morcov

1 linguriţă boia dulce

½ linguriţă boia iute

1-2 linguri bulion

apă

sare

piper

Mod de preparare

Tai carnea cubuleţe,o freci cu usturoiul şi sare şi piper după gust. O laşi la marinat peste noapte. Încingi uleiul şi rumeneşti carnea pe toate părţile,apoi o scoţi. Adaugi ceapa tocată,în acelaşi ulei,şi o ţii pe foc până când devine sticloasă,apoi adaugi cartofii tăiaţi felii,carnea şi morcovul tocat. Torni apă clocotită cât să acoperi carnea şi o laşi să fiarbă la foc mic. Pui boiaua,bulionul şi mai laşi până scade sosul. Dacă este cazul,potriveşti de sare şi piper.

2-3 porţii

Preparare 70’

Dificultate medie