Chifle cu brânză şi stafide

Sunt gata în aproximativ 2 ore şi la fel de rapid vor dispărea de pe farfurii. Aceste chifle cu brânză de vaci vor deveni preferatele tuturor!
Ai nevoie de
15 g drojdie uscată200 ml lapte100 g zahăr2 gălbenuşuri1 praf de sare60 g unt500 g făină
Pentru umplutură
350 g brânză de vaci
100 g zahăr
2 ouă
Preparare
Dizolvi drojdia în laptele încălzit, amestecat cu o linguriţă de zahăr. După un sfert de oră, adaugi şi omogenizezi gălbenuşurile, restul de zahăr, sarea, untul moale, apoi făina. Frămânţi aluatul, îl acoperi şi-l laşi la loc cald o oră. Pentru umplutură, amesteci, treptat, brânza cu zahărul şi ouăle. Din aluatul crescut formezi biluţe pe care le umpli cu brânză. Tapetezi o tavă, aşezi chiflele în ea şi le mai ţii acoperite o jumătate de oră. Le dai la copt, până se rumenesc frumos.