Ciocănele la cuptor cu sos de muştar

Ai nevoie de:4 ciocănele de pui/ 4 linguri ulei/ 2 linguri muştar/ 5 căţei usturoi/ busuioc proaspăt/ sare / piper
Cum se prepară
Speli carnea şi o tamponezi cu hârtie absorbantă pentru a elimina surplusul de apă. Pisezi usturoiulşi îl amesteci cu puţină sare,piper şi ulei. Amesteci la fel ca la maioneză. Încorporezi apoi muştarulşi busuiocul spălat şi tocat.
Citeşte şi:
Ficăţei de pui în sos de roşii
Supă de pui cu găluşte de griş
Aşezi ciocănelele de puiîntr-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Torni sosul de muştar peste ele. Încingi cuptorul. Acoperi vasul cu o folie de aluminiu. Laşi la copt 40-45 de minute. Cu 10 minute înainte de a le scoate,dai la o parte folia şi le laşi să se rumenească. Le serveşti calde,împreună cu garnitura de orezsau de cartofi. Opţional,poţi presăra deasupra frunze proaspete de busuioc.