Ciorba de lobodă reţetă. Gustoasă, hrănitoare şi uşor de preparat

Ciorba de lobodă reţetă. Unul dintre cei mai importanţi factori în lupta cu adaptarea la căldură îl reprezintă hidratarea optimă, prin urmare, este indicat să includem în alimentaţia noastră şi supele sau ciorbele ce au la bază legume şi verdeţuri hrănitoare. Iată cum se prepară ciorba de lobodă.
Iată mai jos trei reţete de ciorbe din care te poţi inspira pentru pregătirea unui prânz delicios şi sănătos.
CIORBA DE LOBODĂ REŢETĂ
Ingrediente
-8-10 legături de lobodă
-3 legături de ceapă verde
-2 morcovi mici
-1 legătură de pătrunjel
-1 legătură de
-1 legătură de leuştean
-3 linguri de ulei de floarea soarelui sau de măsline
-1 litru de borş
-2 linguri de orez
-sare
-piper
Ciorba de lobodă reţetă - Mod de preparare
Se taie ceapa verde mărunt şi se pune la călit în ulei,într-o oală adâncă. Se lasă 2 minute,după care se adaugă morcovul dat pe răzătoare,şi loboda(tăiată,de asemenea,mărunt). Se adaugă apă în proporţie de 2/3 din oală şi se lasă să fiarbă. După ce au fiert 30 de minute,se adaugă borşul,care a fost fiert separat înainte,şi orezul. Se lasă pe foc încă 10 minute,se adaugă pătrunjelul,mărarul şi leuşteanul tocate mărunt,sarea şi piperul,iar mai apoi se stinge focul.