Ciorbă de perişoare cu orez

Încearcă un preparat şi lasă-te cucerită de aromele perişoarelor, orezului, cartofilor, legumelor şi verdeţurilor. Ingredientele se completează perfect, iar tu vei primi laudele pentru această ciorbă de perişoare cu orez.
Ciorbă de perişoare cu orez – IngredientePentru perişoare:
450 g carne tocată de porc
1 1/2 linguriţă sare
1/3 linguriţă piper,
1/3 linguriţă amestec de legume şi condimente
Pentru ciorbă:
3,5 litri apă
6-8 cartofi,tăiaţi cubuleţe
200 g orez cu bobul lung
1 ceapă mare,tocată
2 morcovi,daţi prin răzătoare
3 linguri ulei
1 roşie
3 linguri ketchup
1 1/2 lingură smântână
2 linguriţe sare
2 linguriţe amestec de legume şi condimente
1/2 linguriţă piper
verdeaţă proaspătă
borş,după gust
Ciorbă de perişoare cu orez – Mod de preparare
Fierbi 3,5 litri de apă într-o oală,la foc mare. Tai cartofii cubuleţe,speli orezul în apă rece de mai multe ori.
Află restul cum să prepari această reţetă delicioasă pe clickpoftabuna.ro