Ciuperci umplute cu roşii şi măsline (hipertensiune)

Deşi nu există vreun ingredient „magic” pentru a preveni hipertensiunea arterială, dacă vei adopta o dietă inteligentă şi vei face mişcare cu regularitate, cu siguranţă, pe termen lung, îţi vei menţine inima la un nivel sănătos.
Aşa că astăzi îţi prezentăm o reţetă ideală pentru a ţine sub control hipertensiunea,iar dacă te confrunţi şi tu cu această afecţiune,trebuie să încerci aceste ciuperci umplute cu roşii şi măsline. Reţeta are un conţinut scăzut de sare (sodiu),iar inima ta îţi va mulţumi pentru alegerile sănătoase pe care le faci în această privinţă.
Ciuperci umplute cu roşii şi măsline – Ingrediente (4 porţii)
150 g roşii potrivite (pot fi tomate prunişoare)
120 g brânză mozzarela parţial degresată,dată prin răzătoare
60 g măsline
1 linguriţă usturoi tocat
2 linguriţe ulei de măsline
½ linguriţă rozmarin tocat,proaspăt sau uscat
piper negru proaspăt măcinat,după gust
4 ciuperci cu pălăria mare
2 linguri zeamă de lămâie
2 linguriţe sos de soia,cu conţinut redus de sodiu
































