Clătite umplute cu legume la cuptor

Ca să nu petreci ore întregi în bucătărie, îţi propunem de această dată o reţetă delicioasă de clătite umplute cu legume la cuptor. Urmează cei patru paşi şi nu vei da greş!
Pentru un plus de savoare,pune în sosul de iaurt usturoi zdrobit,zeamă de lămâie şi verdeţuri. Înainte de a servi sosul de iaurt,dă-l cel puţin 2 ore la frigider. Dacă vrei să-ţi iasă clătitele pufoase,fă-le cu jumătate lapte şi jumătate apă minerală. Ţine-le la frigider 30 de minute înainte de a le coace.
Clătite umplute cu legume la cuptor – Ingrediente
Pentru umplutură
2 morcovi
3 cepe potrivite
3 tulpine ţelină
500 g ciuperci
2 linguri ulei
3 frunze dafin
2 conserve roşii descojite
1 legătură pătrunjel
300 g caşcaval ras
sare
piper
Pentru aluat
2 ouă
2 linguri ulei
350 ml lapte
1 praf de sare
250 g făină
Pentru sos
2 fire ceapă verde
1 linguriţă boia dulce
250 ml iaurt cremos
1 praf de sare
clătite