Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni)

1 70862 original jpg jpeg

Am mâncat, recent, la o gazdă în 2 Mai, nişte colţunaşi cu carne foarte gustoşi. Ulterior, am aflat, de la gazdă şi a lui soaţă, veniţi de peste Prut, că este vorba de o reţetă rusească, iar colţunaşii cu carne se numesc pelmeni.

Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni) – Ingrediente

Pentru umplutură

250 g carne tocată de vită

250 g carne tocată de porc

2 cepe,tocate fin sau date prin răzătoare

2-3 căţei usturoi,pisaţi

sare

piper

foi de dafin

2 linguri unt

smântână (pentru servit)

pătrunjel (pentru servit)

Pentru aluat

3 căni făină

1 cană apă rece

2 linguri ulei

sare



Recente

shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg
Cauți un cadou de nuntă practic Iată 5 electrocasnice premium care vor transforma casa mirilor jpg
Tort cu alune si frisca  Sursa foto shutterstock 1995463784 jpg
Orez arabesc  Sursa foto shutterstock 417836704 jpg
shutterstock 404179420 jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 2179100211 jpg
clickpentrufemei ro (22) jpg
Orez negru cu legume  Sursa foto shutterstock 371703877 jpg
shutterstock 2581336237 jpg
Choux uri cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2017598543 jpg
shutterstock 2062779884 jpg
Peste pane cu bere  Sursa foto shutterstock 178185473 jpg
shutterstock 2471287099 jpg
shutterstock 2088920074 jpg
Prajitura cu frisca si biscuiti  Sursa foto shutterstock 378077170 jpg