Crap cu sos roşu

1 80302 original jpg jpeg

Combinaţia de peşte cu legume este mereu delicioasă şi are puţine calorii. Iată cum se face crapul cu sos roşu!

Ai nevoie de

700 g file de crapsarepiper măcinat1 ceapăulei50 ml bulion1/2 cană vin roşuseminţe de chimen, opţional

Pentru garnitură

cartofi natur

pătrunjel, tocat

ardei graşi, sotaţi

Mod de preparare

Speli fileurile şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Mărunţeşti ceapa, o căleşti şi stingi cu bulion şi vin. Le ţii pe foc mic până când dau într-un clocot, guşti şi, dacă e cazul, presari sare şi piper. Adaugi peştele, chimenul, dacă doreşti, şi laşi pe foc aproximativ 10 minute. Serveşti peştele cu cartofi natur, pătrunjel şi ardei sotaţi.



Recente

ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg
portrait santa claus having christmas drink jpg
Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg